Certina DS-1 Big Date 60th Anniversary

Oficiální premiéra nejnovějšího výtvoru Certina proběhla 21. srpna 2019 v městské džungli Hamburku. Zástupci médií z deseti zemí měli exkluzivní možnost se seznámit se všemi aspekty posledního modelu Heritage.

Nové hodinky zahraničním návštěvníkům s velkým potěšením osobně představil generální ředitel značky Certina Adrian Bosshard. Šedesát let po vzniku konceptu DS stanovuje model DS-1 Big Date 60th Anniversary se svou pružinou Nivachron™ nový standard – jak se mohli návštěvníci v Hamburku sami přesvědčit.

Za pomoci běžných předmětů byl předveden negativní dopad, jaký mají magnetická pole na přesnost běžných mechanických hodinek. Na model DS-1 Big Date 60th Anniversary však díky jeho antimagnetickým vlastnostem mají tyto síly jen malý vliv – což návštěvníky nadchlo ještě více. Atmosféra v místě konání s jasně zelenou barvou evokovala „městskou džungli“ i výzvy každodenního moderního života a zároveň dokonale ladila s novým jasně zeleným číselníkem hodinek DS-1 Big Date 60th Anniversary.