Longines Conquest V.H.P. GMT

Společnost Longines představila novou verzi špičkových hodinek Longines Conquest V.H.P. vybavenou funkcí GMT. Pro nastavení času využívá spárování s chytrým telefonem. Longines patří do skupiny Swatch Group, kde funguje již dlouhá léta. A představila v rámci své high-tech technologii V.H.P. (zkratka pro velmi vysokou přesnost).

longines-conquest-v-h-p-gmt-flash-setting-1-

Kolekce byla původně přidána do řady v loňském roce a vybavena nejmodernějším Quartz strojem, který je vyráběný společnotí ETA výhradně pro Longines. Pohon je velmi přesný a vyráběný s funkcí samočinného resetování. Které funguje tak, že v případě nárazu nebo při možnosti zmagnetizování se ručky resetují.
Slavná značka představila novou řadu čtyř modelů pod Conquest V.H.P. Kolekce navržená v souladu s V.H.P. koncepty hi-end charakter. Nová modelová rodina je vybavena funkcí druhého časového pásma (GMT) přidanou V.H.P. Zajímavé však je, že nastavení druhého časového pásma používá blesk spárovaného smartphonu namísto připojení přes bluetooth.

longines-conquest-v-h-p-gmt-flash-setting-3-

Tato funkce, nazvaná Nastavení blesku, pohodlně nastavuje místní a domácí čas pomocí speciální aplikace pro chytré telefony, aniž by se použila korunka. Časové informace v aplikaci jsou přenášeny prostřednictvím světelných sekvencí emitovaných bleskem smartphonu do malého senzoru na číselníku na pozici 12 hodiny, který dekóduje záblesky. Za všemi těmito high-tech funkcemi je Caliber Ref. L287.2. Kalibr je schopen udržet čas s úžasnou přesností 5sn / rok, jako u tří ručkových a hodinek s chronografem. Je také možné přepínat mezi časovými pásmy pouhým stisknutím korunky.

longines conquest vhp

Kolekce Longines GMT Flash se skládá ze čtyř verzí, které jsou nabízeny ve dvou variantách pouzdra o průměru 41 mm a 43 mm. Modely jsou nabízeny v následujících konfiguracích; černý ciferník spárovaný s černým pryžovým páskem, modrý ciferník s modrým pryžovým páskem, bílý ciferník s náramkem a černý ciferník s černým PVD pouzdrem a náramkem.