Certina DS Action Lady: Pozoruhodná elegance v

Novinkou je formát hodinek pyšnící se menším pouzdrem, ale o to větší duší. Dámské voděodolné hodinky s certifikovaným chronometrem jsou sázkou na jistotu osvědčené švýcarské kvality a vynikajícího sportovně-elegantního designu.

Charakteristickým prvkem pro řadu DS Action Lady zůstává robustnější konstrukce propojená s luxusním provedením pouzdra, nově o průměru pouze 29 mm. Díky těmto silným stránkám se tento našlapaný model stane spolehlivým a stylovým společníkem pro každý den.

Nejmenším hodinkám DS Action nechybí sebevědomí. A také není důvod. Pokud jde o sílu a robustní zpracování, tyto drobné dámské hodinky snadno konkurují daleko větším modelům. Decentní 29mm velké pouzdro z kvalitní nerezové oceli je osazeno snadno uchopitelnou otočnou lunetou. Díky těsnění a speciální ochraně korunky, šroubovací zadní části a v neposlední řadě slavnému konceptu pro maximální ochranu DS (Double Security), jsou hodinky vodotěsné do tlaku 20 barů (200 m).

0xx

Dvě bicolorní verze zdobí elegantní číselník s lunetou z PVD vrstvy v barvě růžového zlata. Jeden číselník v klasickém antracitovém zbarvení nebo druhý v okouzlujícím provedení s třpytivými kamínky. Oba modely mají ručičky v barvě růžového zlata vhodně doplňující ocelový tah s přezkou stejné rose-gold barvy. Třetí model této kolekce je v jednoduchém decentním provedení z leštěné nerezové oceli v kombinaci s temně modrým číselníkem. Společným znakem pro všechny tři modely je velkorysá vrstva luminiscence Super-LumiNova® na ručičkách a indexech hodin, která zajišťuje optimální čitelnost i ve tmě a šeru.

Jemné, ale rozhodně ne křehké. Hodinky pohání moderní quartzový strojek PrecidriveTM s výjimečnou spolehlivostí. Nezávislé švýcarské testovací centrum pro chronometry (COSC) potvrdilo extrémní přesnost těchto modelů – každé hodinky DS Action Lady mají svůj vlastní certifikát Chronometru.

Varianty: 

C032.951.22.031.00 Stříbrný číselník s kamínky, dvoubarevné provedení
C032.951.22.081.00 Antracitový číselník, dvoubarevné provedení
C032.951.11.041.00 Tmavě modrý lesklý číselník, jednobarevné provedení z ušlechtilé oceli