Limitka Seiko Prospex „Shu-iro“

Exkluzivně pro Evropu Seiko vyrobilo speciální limitovaná edice s motivem japonských námořních sil, Seiko Prospex SRPH61K1. Tato limitovaná edice zachycuje sílu japonských námořních sil nazývaných "Suigun". V Japonsku hráli Suigunové důležitou roli. Od starověku žili v pobřežních oblastech a měli na starost námořní bezpečnost, obchod a distribuci.

seiko-shuiro

Pouzdro hodinek Seiko Prospex SRPH61K1 má impozantní tvar, kterému se říká samuraj, vyjadřuje sílu a silné chování Suigunů. A proč samuraj? Kvůli svému hranatému tvaru. Horní plocha pouzdra je složena z ostrých ploch, jako kdyby byly odříznuty japonským mečem a mohutné pouzdro evokuje brnění Samuraje. Síťovaný vzor na straně lunety zachycuje diamantové vzory rukojeti japonského meče.
Barevné schéma číselníku je inspirováno „Shu-iro“, což je rumělkově lakované brnění používané námořními silami. Říkalo se, že nosit tuto červenou, nejnápadnější barvu na bojišti, dokazuje, že jste stateční a odvážní a že svou odvahou můžete inspirovat nejen sebe, ale i celou vaši tlupu.

Hodinky jsou vyrobeny v počtu 3500 ks a dostupné budou v březnu 2022. Hodinky mají speciální krabičku, ve které najdete i náhradní silikonový řemínek.

トリミング済KingSamurai_box_1