Frederique Constant Vintage Rally Healey jsou elegantní hodinky s duší závodníka

S hodinkami inspirovanými závodními automobily se pojí celá řada představ a předsudků. Frederique Constant Vintage Rally Healey 345HGS5B6 ovšem všechny možné pochyby nechává daleko v prachu a jsou perfektním důkazem, že hodinky inspirované motoristickými speciály nemusí mít ostře řezané hrany a celou řadu komplikací, ale že to jde také s notnou dávkou britské elegance.

Frederique-2

Právě ta je u modelu Frederique Constant Vintage Rally Healey 345HGS5B6 Limited Edition 888 ks naprosto klíčová, neboť jak už název napovídá, hodinky odkazují na legendární automobilku Austin-Healey, jejíž závodní speciál je také vyražený na dýnku. Jinak se hodinky Frederique Constant Vintage Rally Healey spoléhají na tlumené šedé barvy narušené jen sekundovou komplikací s ručičkou červené barvy, která jistou monotónnost skvěle rozbíjí. Samozřejmostí je ocelové pouzdro, safírové sklíčko, voděodolnost do 50 metrů či stylový kožený perforovaný řemínek.

345HGS5B6

Pakliže máte rádi závodní automobily, ale zároveň dáváte přednost nadčasové eleganci a stylu, který nikdy nevyjde z módy, pak jsou hodinky Frederique Constant Vintage Rally Healey 345HGS5B6 v limitované edici 888 kusů tím pravým pro vás. Hodinky jsou dodávány ve speciálním dárkovém balení s modelem závodního auta.