Tissot PRX: retro elegance v moderním hávu

Sedmdesátá léta jsou již dávno za námi, ale to neznamená, že bychom si z nich nemohli přenést to nejlepší také do současnosti. Řada PRX od švýcarského hodinářského giganta Tissot v sobě snoubí elegantní křivky z minulého století, které citlivě přetváří do moderního pojetí náramkových hodinek, a to jak s quartzovými strojky, tak automatickými kalibry vlastní výroby.

Tissot-2

Z hodinek Tissot PRX si jistě vybere téměř každý, komu není retro vzhled vyloženě proti srsti. Kulatý ciferník zasazený do hranatého soudkovitého pouzdra působí nadčasově a stylově i v dnešní době, přičemž při výběru konkrétního modelu už záleží na vašem osobním vkusu – preferujete raději chronograf typu panda, modrou nadčasovost nebo rovnou kus odkazující na celozlaté hodinky? Tissot nabízí bohatou možnost volby nejen v případě vzhledu, ale také počtu komplikací, velikostí pouzdra nebo typu hodinkového strojku.

Mezi hodinkami Tissot PRX si vyberou jak pánové, tak zástupkyně něžného pohlaví. Retro je totiž pro každého, kdo má dostatek odvahy vyjádřit svůj názor a stát si za svým – tyto nadčasové hodnoty ztělesňují právě modely Tissot PRX.