Festina a Eva Adamczyková společně uvádění limitovanou edici hodinek

České zastoupení hodinářské značky Festina uvedla na trh dvě limitované edice dámských hodinek věnovaných snowboardistce Evě Adamczykové, za svobodna Samkové. Olympijská vítězka je od roku 2022 tváří značky Festina. Její mladost, úsměv na tváří a energičnost krásně ke značce Festina sedí.

Při tvorbě limitované edice padla volba na oblíbený model Alegria z kolekce Boyfriend. Tady si Eva vybrala dva odstíny své oblíbené modré barvy. Od standardní s=riové produkce se oba modely liší motivem kníru, který je pro úspěšnou snowboardistku už dlouhá léta typickým poznávacím znamením. Na hodinkám knír najdete nad pozici šesté hodiny.

eva-samkova

„Knírek jako své logo používám už pěkných pár let. Logo je samozřejmě postavené na knírku a celé dohromady vytváří motiv úsměvu, což mě myslím docela charakterizuje. Je to takový můj podpis,“ uvedla Eva Adamczyková k motivu na číselníku.

Každý model speciální edice hodinek byl vyrobený v počtu 300 ks. Hodinky jsou individuálně číslované na zadním víčku. Oba modely jsou dodávány v dárkové krabičce. Hodinky se sytě modrým číselníkem je označen 20622/AE1 a model s kobaltově modrou má označení 20622/AE2.