Garmin: Sledování těhotenství

Věděli jste, že pomoci hodinek Garmin mohou ženy sledovat průběh svého těhotenství? V aplikaci Garmin Connect™ tyto údaje můžete sledovat společně s údaji o zdraví a tělesné kondici.

Je důležité vědět, čím vaše tělo prochází v jednotlivých fázích těhotenství. Tato funkce vám v tom může pomoci. Zaznamenávejte, jak se každý den cítíte, zjistěte, jak se vaše tělo mění a jak vám mohou pomoci cvičení a výživa, sledujte pohyb miminka a mnoho dalšího.

Budete dostávat týdenní aktualizace a různé užitečné informace podle aktuální fáze vašeho těhotenství, včetně aktualizací velikosti miminka, změn ve vašem těle, typických příznaků pro daný týden, způsobů úpravy vaší stravy a cvičení a doporučení pro zvýšení tělesné hmotnosti. Dozvíte se také, jak by se vaše metriky tělesné kondice a výkonu mohly v průběhu těhotenství měnit. Pokud vaše zařízení měří stav tréninku, máte dokonce možnost toto měření po dobu těhotenství pozastavit.

Sledujte fyzické a emoční změny, jako jsou bolesti zad, chutě, nevolnost, změny nálady a mnohé další, které denně zažíváte. Můžete si dokonce poznamenávat a sledovat hladinu glukózy v krvi a pohyby miminka. Přizpůsobená připomenutí vám pomohou pamatovat na zaznamenávání příznaků, pití vody, provádění Kegelových cviků a další. Zobrazí se vám také čtyřtýdenní souhrn všech zaznamenaných informací, který je užitečný mít pro celkové lékařské vyšetření.

Stáhněte si aplikaci Sledování těhotenství z obchodu Connect IQ™ Store  do kompatibilních chytrých hodinek a sledujte podrobné informace o těhotenství na svém zápěstí. Budete moci sledovat průběh těhotenství a zaznamenávat příznaky, pohyb miminka a hladinu glukózy v krvi, zatímco telefon zůstane schovaný. Vy a váš partner si také můžete stáhnout aplikaci Měření kontrakcí ke sledování doby trvání a četnosti kontrakcí.