Garmin přidává synchronizaci s fitness aplikací mySASY

Sledování sportovních aktivit a naměřených zdravotních hodnot je alfou a omegou chytrých hodinek. Celá řada uživatelů nicméně nechce používat výchozí aplikaci od výrobce a raději nasbíraná data synchronizují do jiné aplikace třetích stran. Bohužel ne všechny jsou ale vždy podporovány.

mysasy-garmin

mySASY je česká aplikace, kterou využijete pro plánování tréninku a regeneraci

Synchronizace s mySASY ulehčí práci aktivním sportovcům

Americký Garmin si ale nyní přichystal příjemné překvapení, které potěší především tuzemské majitele jeho hodinek. Oním překvapením je synchronizace s českou aplikací mySASY, která patří mezi velmi užitečné aplikace pro plánování tréninku a následné regenerace.

Díky kompletní synchronizaci aplikace mySASY automaticky zobrazuje kompletní tréninková data nasbíraná chytrými hodinkami od Garminu. Sledovat tak můžete, které dny je váš organismus připraven na další trénink, dny, kdy byste měli přidat kvůli tomu, že je váš organismus v superkompenzaci, či dny, kdy je reakce vašeho organismu negativní.

garmin-mysasy

Používání aplikace mySASY je snadný a intuitivní

Vyhodnocování dat probíhá zcela automaticky

Dlouhodobou prací s aplikací mySASY získáte větší kontrolu nad zvyšování své výkonnosti, vyhnete se zbytečné kumulaci centrální únavy, jinak známé jako přetrénování, a výrazně zlepšíte kvalitu svého tréninku, což vám ve finále ušetří cenný čas.

Pokud patříte mezi aktivní sportovce, rozhodně byste měli aplikaci mySASY vyzkoušet. Nyní je na to díky nové možnosti synchronizace naměřených údajů skvělá doba.

Z propojení s mySASY nejvíc vytěžíte s těmito modely Garmin: