Garmin Vivomove Trend jsou šik chytré hodinky pro moderní dámy

Americký výrobce chytrých hodinek Garmin je ve své kategorii pojem, se kterým je potřeba počítat. Svým důrazem na kvalitu, dlouhou výdrž a špičkové měření sportovních funkcí si získal oblibu především u profesionálních sportovců, ale také u náročných uživatelů, kteří přesně ví, co chtějí. Většina modelů od Garminu nicméně cílí především na aktivní muže, a proto firma z Kansasu rozšířila své portfolio Vivomove. Ta kombinuje eleganci a decentní vzhled a chytré hodinky z této řady pasují ženám na ruku jako ulité.

53778-family-desktop

Garmin Vivomove Trend jsou novinkou v portfoliu, která kombinuje decentní vzhled klasických hodinek s chytrými funkcemi. Tyto hybridní chytré hodinky se mohou pyšnit LCD displejem o velikosti 25,6 x 18,8 milimetrů s rozlišením 254 × 346 pixelů, pouzdrem z nerezové oceli a polymeru, celou řadou senzorů pro měření tepové frekvence či okysličení krve, silikonovým řemínkem se systémem QuickRelease o rozteči 20 milimetrů, hmotností 43 gramů, odolností proti vodě 5 BAR, spojení s telefonem skrze Bluetooth či výdrží na jedno nabití až 5 dní v režimu chytrých hodinek, nebo 6 dní v režimu ručičkových hodinek.

vivomove trend

Z praktických funkcí nechybí podpora bezkontaktních plateb Garmin Pay, zobrazení notifikací z připojeného telefonu, funkce body battery, měření srdečního tepu, sledování spánku, dechová cvičení, sledování ženského zdraví, kontrola pitného režimu nebo měření frekvence dýchání. Samozřejmostí je sledování celé řady sportovních aktivit, od klasického běhání či chůze, až po jógu, silový trénink, kardio, plavání v bazénu a další. Ať už si vyberete jakoukoliv barevnou kombinaci, můžete si být jistí, že Garmin Vivomove Trend vás rozhodně nezklamou.

vivomove trend2