Hamilton Khaki Field Murph Auto: univerzál k obleku i na párty

Vybrat ty správné univerzální hodinky, které se hodí prakticky pro každou příležitost, není jednoduchý úkol. Jako takové v sobě musí mít správný poměr decentnosti a ležérnosti, aby vám neudělaly ostudu jak na pracovním jednání, tak aby nebyly příliš upjaté pro večerní povyražení. A právě takový kousek vyrobila původem americká značka se sídlem ve Švýcarsku, Hamilton.

w-h70405730

Hamilton Khaki Field Murph Auto H70405730 jsou doslova ztělesněním mužnosti a praktičnosti. Elegantní černý ciferník na sebe nepoutá příliš pozornosti, avšak zařazení do řady Khaki Field jasně naznačuje, že jejich nositel není žádný kavárenský povaleč. Na všemožná dobrodružství hodinkám ostatně Hamilton přibalil i safírové sklíčko, které už něco vydrží, a voděodolnost do 100 metrů. Uvnitř ocelového pouzdra se nachází strojek vlastní výroby H-10, který slibuje až 80hodinovou rezervu, a navíc se lze jeho mistrovskou vycizelovaností pokochat díky průhlednému dýnku.

h70405730_2022_murph38mm_lowresweb_lifestyle_2

Hodinky doprovází černý kožený řemínek, avšak díky standardnímu rozpětí 20 milimetrů lze snadno nahradit dobrodružnější variantou. Pokud vám hodinky o průměru 38 milimetrů sedí jako ulité a zároveň hledáte univerzální hodinky pro každou příležitost, už nehledejte: Hamilton Khaki Field Murph Auto jsou pro vás ta pravá volba.