Nebaví vás řemínky k Apple Watch? S adaptérem Hirsch se rozšíří vaše možnosti

Hodinky do značné míry dělá jejich řemínek. Chytré hodinky Apple Watch to moc dobře vědí a také proto disponují jednou ze svých největších předností – rychlým systémem pro výměnu řemínku za jiný. Tato přednost je ovšem i jednou z velkých bolístek, neboť v případě, kdy chcete Apple Watch oživit novým řemínkem, musíte vybírat z těch se speciálním uchycením.

DSC_3664-kopie

Řešení je naštěstí na dosah ruky a nese název Hirsch. Adaptér této společnosti perfektně zapadne namísto klasických řemínků pro Apple Watch, nicméně na druhé straně najdete tradiční stěžejku. Díky tomu můžete na chytré hodinky od Applu nasadit prakticky jakýkoliv řemínek s tou správnou roztečí, čímž se vám radikálně rozšíří možnosti. Ideální volbou jsou například kožené řemínky přímo od Hirsch, u kterých máte jistotu kompatibility.

DSC_3660-kopie

Už nebudete muset vybírat jen z omezené nabídky oficiálních řemínků Applu či sahat po laciné alternativě z Aliexpressu – díky adaptéru Hirsch si můžete vybrat řemínek, který perfektně podtrhne váš styl, ať už na pracovním jednání, během sportovních aktivit či na večerním povyražení s přáteli.