Ikona s futuristickou tváří: Ventura Elvis80 Skeleton

Možná víte, že to byla právě značka Hamilton, kdo v roce 1957 představil první elektronické náramkové hodinky na světě. Tehdy to byla velká věc, designéři a konstruktéři psali hudbu budoucnosti. Strojek v duchu sci-fi navíc vložili do trojúhelníkového pouzdra, typický znak elektrického impulzu pak umístili na střed číselníku. Vznikl dnes již ikonický model Ventura, který si oblíbily celebrity i ti, kdo touží po hodinkách s neotřelým vzhledem.

Za největšího fanouška hodinek Ventura považujeme krále rokenrolu Elvise Presleyho. Nosil je v soukromí i ve filmu, třeba ve snímku Blue Hawaii, kde zazněl jeho slavný song „Can’t Help Falling in Love“. Jeho láska k hodinkám Ventura se projevovala i tak, že je často a rád dával svým blízkým. Právě této hudební a herecké ikoně je věnován nejnovější model Ventura Elvis80 Skeleton, který bude již brzy dostupný v obchodech a e-shopech, a to hned ve dvou provedeních.

To první má ocelové pouzdro potažené černým PVD. Dramatický vzhled dodává této časomíře červená sekundová ručka a červený print v podobě pulzujícího impulzu. Luxusně působí druhá varianta ve zlaté PVD úpravě s detaily ve zlaté barvě. Až artově vyhlížející skeletovaný číselník dává nahlédnout do srdce strojku.

Ten je na rozdíl od původního modelu mechanický. Automatický strojek H-10 velmi dlouhou rezervu chodu – až 80 hodin, je dekorován Ženevskými pruhy. Hodinky jsou určeny spíše pánskému zápěstí, jejich rozměr 42,5 mm (šířka) × 44,6 mm (výška) je řadí mezi největší modely z rodiny Ventura.

Hodinky jsou propojením minulosti, současnosti a budoucnosti. Nový model se stane stylovým doplňkem, který je synonymem hodinářské evoluce.

Technická specifikace:

Ref.: H24525331 a H24535331
Hamilton Ventura Elvis80 Skeleton Automatic
Strojek: automatický kalibr H-10 S s rezervou chodu 80 hodin
Pouzdro: 42,5 mm (šířka) × 44,6 mm (výška), ocel s PVD v černé nebo zlaté barvě
Číselník: skeletovaný s motivem zig-zag
Vodotěsnost: 50 m
Řemínek: kaučukový s trnovou sponou