Kolekce Seiko Presage: inspirace japonskými zahradami

Japonská zahrada je dobře známým a obdivovaným aspektem japonské kultury a je inspirací pro novou kolekci hodinek Seiko Presage.

Číselník má hloubku a bohatou strukturu suché nebo zenové zahrady, ve které je štěrk hrabán dohladka, následně se tvaruje do vzoru vlny nebo vlnící se voda. Hluboce stlačený vzor na ciferníku vytváří dramatické stíny stejně jako brázdy štěrku v zahradě Karesansui.

image2_sp

Stejně tak číselník používá esteticky stejný minimalistický design jako zahrada, což umožňuje okem užívat si volného, ​​přehledného prostoru pod zakřiveným safírovým sklem. Hodinky jsou inspirovány krásou zářivých barev a textur, které jsou jedinečné pro japonské zahrady, jako jsou zelené stromy a mech, červené podzimní listí a modrá jezera.Textura a tvar zahradních kamenů japonských zahrad se odráží v indexech. Jemné stíny jsou odlévány na krásně texturované indexy.

about2_sp

Dva modely (SSA379J1 a SSA377J1) mají průhled na srdce. Zenová zahrada je nejlépe obdivována z pevného pohledu mimo zahradu. Unikátní tvar na levé straně ciferníku je inspirován interakcí kruhů a přímek, které jsou charakteristické pro kruhové okno s výhledem na japonskou zahradu. Pohyb času můžete vnímat oknem na číselníku.