Křišťálové trofeje vítězů v podobě hodinek Seiko Prospex Speedtimer Solar SSC909P1

Seiko Prospex Solar Chronograph není žádnou novinkou. Tento model SSC909P1 má již čtyři své předchůdce, ale přece jen je v něčem jiný. Jedná se o limitovanou edici hodinek a jsou inspirované modelem Speedtimer z roku 1969.

SSC909P1_banner-homepage2

Hodinky jsou poháněny kalibrem V192 a jak vývoj japonské technologie nasvědčuje i u solaru se neustále vyvíjí. Už za 5 hodin přímého slunečního svitu jsou hodinky plně nabité a vydrží v hodu až 6 měsíců. Mezi funkce hodinek patří 24 hodinový ukazatel, datumovka, stopky s maximálním chodem 60 minut a ukazatel rezervy chodu.

Limitka je výjimečná díky lesku číselníku, který představuje křišťálové trofeje. A tím vzdává hold sportovcům. Povrchová úprava číselníku v podobě slunečních paprsků zaručuje, že číselník nádherně odráží světlo. Stříbrný ocelový náramek je v kombinaci s černou barvou elegantní a doplňuje černou lunetu. Průměr ocelového pouzdra hodinek je 39 mm. A voděodolnost hodinek je 100 M, což znamená, že se s hodinkami můžete koupat. Zapomínat nesmíte na pravidelný servis a zkoušku voděodolnosti. Hodinky jsou vyráběny v limitované edici 10.000 ks což je vyryto i na dýnku hodinek a do České republiky se dostane pouze omezené množství.