Matrix a hodinky Hamilton

Přidejte se k řadám Neo, Trinity, Morpheus a dalším se stylem, který vynikne v každé realitě s Hamilton PSR MTX. Elegantní, zcela černé hodinky, limitované na 1 999 kusů na počest premiéry původního filmu, oslavují návrat k Matrixu se zelenými LCD číslicemi a okamžitě rozpoznatelným digitálním vzorem deště ve filmu vepsaným na zadní straně pouzdra a na speciálním obalu hodinek.

h52434130_detail_rolledview_lowresweb

V roce 1999 vyzval „Matrix“ diváky, aby osvobodili mysl – vybrali si bezpečnou, ale falešnou budoucnost nebo vstoupili do nebezpečné reality a bojovali za svobodu. Sága pokračuje ve filmu „The Matrix Resurrections“ v režii Lany Wachowski, kde Keanu Reeves a Carrie-Anne Moss zopakují své ikonické role jako Neo a Trinity.

Od vizionářské filmařky Lany Wachowski přichází „The Matrix Resurrections“, dlouho očekávaný čtvrtý film v průkopnické franšíze, která redefinovala žánr. Nový film znovu spojuje původní hvězdy Keanu Reevese a Carrie-Anne Moss v ikonických rolích, které proslavily, Neo a Trinity.

h52434130_detail2_lowresweb

Jak jsme již zmínili jedná se o limitovanou edici hodinek Hamilton H52434130 vyrobených k oslavě filmu Matrix. Hodinky jsou vyrobeny celé z oceli s PVD úpravou v černé barvě. Voděodolnost hodinek je 10 ATM a digitální číselník kryje safírové sklíčko. Limitka 1999 ks má i svou speciální krabičku. Je otázkou, jestli se tento model dostane i na český trh.