Longines se pochlubil prodlouženou zárukou

V rámci svého neustálého úsilí o zdokonalování a touhy poskytnout svým zákazníkům služby nejvyšší kvality společnost Longines s hrdostí oznamuje prodloužení záruky na pět let u všech strojků s automatickým nátahem.

longines-watch-back-collection-the-longines-master-collection-l2-673-4-78-3-800x1000

Díky staletým hodinářským zkušenostem hrála společnost Longines průkopnickou roli u řady technologických pokroků a svůj závazek držet krok s inovacemi hodlá plnit i nadále. Protože se značka snaží neustále zdokonalovat, rozhodla se prodloužit záruku na pět let u všech modelů vybavených silikonovým vláskem. Silikon je lehký materiál, odolný proti korozi, který zůstává nedotčen běžnými teplotními výkyvy, působením magnetických polí i atmosférickým tlakem. Jeho unikátní vlastnosti zlepšují přesnost a životnost hodinek.

Longines postupně doplňuje všechny svoje modelové řady silikonovým vláskem právě kvůli jeho technickým vlastnostem a hrdě oznamuje, že mezinárodní záruku rozšiřuje na všechny hodinky s automatickým nátahem.

„V Longines usilujeme o hodinářskou dokonalost a neúnavně pracujeme na tom, abychom zajistili úplnou spokojenost všech našich zákazníků,“ prohlásil Matthias Breschan, generální ředitel značky Longines. „Tato záruka garantuje klidnou mysl všech našich klientů a zároveň je ujištěním o preciznosti, spolehlivosti a kvalitě našich hodinek. Náš nedávný technologický vývoj nám umožnil nabídnout tuto prodlouženou záruku na všechny automatické modely. Je to důkaz, že naše standardy kvality stále stoupají.“

longines-watch-gallery-details-2-collection-the-longines-master-collection-l2-793-8-78-3-1030x700