Nejoblíbenější Longines HydroConquest v novém kabátu

Nové variace ve dvou tónech obohacují jednu z nejžádanějších kolekcí Longines HydroConquest. Tyto ryze sportovní modely odkazují na svět potápění, v němž splývá výkon a styl. Modré, šedé, černé a zelené verze této kolekce jsou doplněny bicolorními variacemi v oceli a růžovém PVD nebo v oceli a žlutém PVD, které jim dodávají dotek elegance.

Longines-HydroConquest-Black-Gold-Chromatic-Duo

Kolekce HydroConquest vítá do svých řad růžovou a žlutou variaci PVD, které uzavírají tuto emblematickou linii Longines. Modely z této řady, jež byly znovu zpracovány v roce 2018, prosazují estetické a funkční vlastnosti potápěčských hodinek a splňují očekávání nadšenců této disciplíny. Každý model, ať už v modré, šedé, černé nebo zelené verzi, uplatňuje zeštíhlený design s lunetou obsahující keramickou vložku stejné barvy jako číselník.

Zelené, černé a modré verze jsou momentálně dostupné v kombinaci oceli a žlutého PVD, zatímco šedé, černé a modré variace přicházejí v oceli a růžovém PVD. Tyto sportovní modely jsou k dispozici také s kaučukovým řemínkem v černém, modrém nebo zeleném provedení. Pro tuto kolekci se nabízí široký výběr odstínů a povrchových úprav, které se přizpůsobí zápěstí kohokoli, kdo touží probádat jakékoli zákoutí světa, od města až do podvodních hloubek.

Longines-HydroConquest-Black

Hodinky Longines HydroConquest se nechaly inspirovat světem vodních sportů, vyznačují se odvážným stylem a byly navrženy tak, aby oslovily náročné sportovce. Vodotěsnost 300 m, jednosměrná otočná luneta, šroubovací korunka a zadní víko spolu s dvojitou bezpečnostní skládací sponou s integrovaným potápěčským nástavcem – to vše jsou vlastnosti, jež zdůrazňují charakter této kolekce.

Každá dvoutónová variace hodinek Longines Hydroconquest, ať už se šedým, modrým nebo černým číselníkem s texturou slunečního paprsku nebo matným zeleným číselníkem, je vybavena exkluzivním samonatahovacím strojkem (L888.5) a antimagnetickým silikonovým vláskem, jenž zaručuje vysokou přesnost a delší životnost.