Tissot Supersport Chrono IIHF 2024 Special Edition jsou oslavou hokejového mistrovství světa

Domácí hokejové mistrovství světa, které se odehraje v Praze a Ostravě v roce 2024, pomalu klepe na dveře. K hokeji neodmyslitelně patří také hodinky, které jsou součástí pozápasového ceremoniálu.

mistrovstvi sveta v hokeji 2024 a hodinky tissot

Mistrovství světa v hokeji startuje 10.5. v Praze a Ostravě.

Švýcarská legenda vzdává hold hokeji

Oficiálním partnerem IIHF, tedy Mezinárodní federace ledního hokeje, je už dlouhá léta švýcarská společnost Tissot (ostatně IIHF ve Švýcarsku sídlí), která se při příležitosti 87. mistrovství světa v ledním hokeji rozhodla vyrobit speciální edici hodinek Tissot Supersport Chrono T125.617.11.041.00 IIHF 2024 Special Edition.

Chronograf od Tissotu na první pohled zaujme svou výraznou modrou barvou, kterou najdeme jak na tachymetrické lunetě s hliníkovou vložkou, tak i na číselníku. Výjimkou jsou indexy, datumovka a také trojice komplikací, bez kterých by se žádné hodinky s funkcí stopek neobešly. Indexy jsou také opatřeny luminiscencí SuperLuminova, takže i za horších světelných podmínek budete vědět, kolik je právě hodin.

pánské hodinky Tissot k mistrovství světa v hokeji

Speciální edice hodinek Tissot k letošnímu Mistrovství světa v hokeji.

Spolehlivý strojek i vodotěsnost 100 metrů

Ocelové pouzdro o průměru 45,5 milimetrů ocení především muži, stejně jako vodotěsnost 100 metrů či safírové sklíčko odolné proti poškrábání. O plynulý a přesný chod se stará spolehlivý švýcarský strojek ETA G10.212 s přesností ±10 s za rok. V balení je k dispozici nejen ocelový řemínek, ale také náhradní vyrobený z pryže.

Zajímavostí na dýnku je vygravírované logo mistrovství světa v ledním hokeji, které se odehraje 10. 5. až 26. 5. v Praze a Ostravě. Zakoupením pánských hodinek Tissot z této limitované edice v počtu 170 kusů pro Česko a Slovensko se stanete nejen vlastníky prvotřídních hodinek, ale také se dostanete do slosování o vstupenky, které proběhne 3. května.

dýnko hodinek Tissot Supersport Chrono iihf 2024

Na dýnku hodinek  Tissot T125.617.11.041.00 IIHF 2024 je vygravírováno logo IIHF.

Ke koupi máte šanci vyhrát vstupenky na MS v hokeji

Celkem je ve hře 20 vstupenek, přičemž každý vylosovaný získá rovnou dva kusy, proto s nákupem určitě neotálejte. Hodinky si můžete osobně prohlédnout na naší prodejně v Olomouci, kde vám na veškeré vaše otázky odpoví špičkově proškolený personál.