Myslíte to s výkonnostním sportem vážně? Garmin Forerunner 965 vám pomůže dosáhnout vašich cílů

Maraton či jiný významný sportovní svátek už klepe na dveře a vy ještě nemáte natrénováno? Na poslední chvíli se resty dohánějí jen těžko, avšak se správným pomocníkem je to hračka. Garmin Forerunner 965 jsou profesionální chytré hodinky od známé americké společnosti, na které se spoléhá celá řada vrcholových sportovců i amatérských nadšenců. Jaro je za dveřmi, což je ideální čas vybavit se na nadcházející sportovní sezónu špičkovou technikou, která povznese vaše výkony na novou úroveň.

2-DESK-WHAT-IF-EMEA

Garmin Forerunner 965 se mohou spolehnout na jasný a dobře čitelný 1,4” AMOLED displej, výdrž až 31 hodin na baterii při měření GPS, vestavěné mapy, SatlQ a vícepásmovou GPS, lehkou titanovou lunetu či ovládání skrze dotyk nebo fyzická tlačítka. Samozřejmostí je také monitoring spánku, výpočet okružní trasy a navigace skrze GPS, vypočítání doby regenerace, bezkontaktní placení díky Garmin Pay, sledování ženského zdraví či variability srdečního tepu. Garmin Forerunner 965 fungují perfektně s chytrými telefony s operačním systémem Android a iOS, ze kterých umí také zobrazit a odpovědět na příchozí notifikace.

3-DESK-MAKE-A-STATEMENT

Ve sportovních funkcích nejsou Garmin Forerunner 965 žádným ořezávátkem. Sportovci jistě ocení měření VO2 Max, sledování zatížení organismu, pulzní oxymetr, předinstalovaná cvičení na HIIT, posilování, kardio, jógu a pilates, funkci PacePro, která umí vytvořit strategii běžeckého tempa pro konkrétní trasu/výškový profil závodu, nebo funkci real-time stamina, která vám pomůže rozvrhnout síly při tréninku. Forerunner 965 ale využijete při více než 30 různých sportech, včetně běhu, cyklistiky, plavání, lyžování, silového tréninku a dalších.

5-DESK-ON-WRIST-EMEA

V černé variantě jsou Garmin Forerunner 965 nenápadným pomocníkem, nicméně na eleganci získají při volbě bílé varianty a extroverti jistě ocení i možnost limetkově zelené verze. Ať už se chystáte vyběhnout na svůj první maraton, navázat po zimní přestávce tam, kde jste skončili, nebo objevit krásy sportu úplně poprvé, chytré hodinky Garmin Forerunner 965 jsou tím správným společníkem, se kterým dosáhnete těch nejlepších výkonů.