Nevíte, co na Valentýna? Dárek ve tvaru srdce určitě nezklame

Ať už jste beznadějný romantik, nebo si hluboké city necháváte spíše pro sebe, den svatého Valentýna je ideální čas překvapit svou drahou polovičku. Svátek lásky, neboli Valentýn, se slaví vždy 14. února a především zadaní muži by měli mít ve svém kalendáři toto datum vyznačené. Jak ale svou milovanou překvapit tak, aby to pro ni byl nezapomenutelný zážitek? S tím vám rádi poradíme.

117243-1_117243-1-luxur-damsky-naramek-kabbalah-6690009-0-0-1

Kytice růží, romantická večeře či jinak příjemně strávené chvíle jsou samozřejmostí. Vhodnou korunovací neopakovatelného momentu je ale rozhodně šperk, který nejenže zafunguje jako symbol vaší náklonnosti, ale také umožní lépe vyjádřit vaši nehynoucí lásku. A pokud má takový šperk například tvar srdce, jistě nebude mít váš protějšek o jeho symbolice žádné pochybnosti.

152955-4_2-morellato-tesori-earrings-savb08

K tomu mohou přijít vhod kupříkladu náramky Luxur, jež v sobě kombinují jednoduchost a eleganci, která se bude vyjímat na zápěstí každé ženy. Ani s náušnicemi ve tvaru srdce od společnosti Morellato rozhodně nešlápnete vedle. Vaši milovanou by ale mohl potěšit také luxusní dámský náhrdelník Guess, jenž se snadno stane ideálním ztělesněním vašich citů.

Ať už se rozhodnete pro jakýkoli šperk ve tvaru srdce, jistě neuděláte chybu. Ostatně každý dárek, který je darován z upřímné lásky k druhému, je tím nejlepším, který můžete zvolit. Šperk vám můžeme rovnou dárkově zabalit nebo poslat rovnou obdarované.

Prohlédnout všechny šperky ve tvaru srdce.