Nejlepší dámské hodinky Garmin: 6 modelů do města a na sport

Americká společnost Garmin má ve svém repertoáru celou řadu chytrých hodinek. Jak se v nich ale vyznat? Vybrali jsme šest modelů vhodných pro dámy podle toho, jaký životní styl vyznávají. Ať už jste příležitostná sportovkyně, maratonská běžkyně či kombinace obojího, pomůžeme vám vybrat ty správné chytré hodinky pro vás.

nej-damske-garminy

Městská elegance: Garmin Vívomove Luxe

Řada Garmin Vívomove je jako stvořená do společnosti, především díky své rafinované konstrukci. Na první pohled totiž nepoznáte, že se jedná o chytré hodinky, které mají ve svém repertoáru měření srdečního tepu, sledování uběhnuté trasy, bezkontaktní placení či zobrazení příchozích notifikací. Garmin Vívomove Luxe jsou ideální volbou pro všechny dámy, které chtějí na prvním místě vypadat elegantně na pracovní schůzce či večerní párty, ale přitom nechtějí obětovat sportovní funkce.

Garmin vívomove3 Luxe

Přídomek Luxe v rámci řady Vívomove znamená důraz na luxusní materiály, jako je například 18karátové růžové zlato či prvotřídní řemínek ve stylu milánského tahu. S tímto modelem od Garminu na první pohled nikdo nepozná, že máte na ruce špičkový nástroj pro sledování sportovních aktivit – perfektní varianta pro ty dámy, které chtějí vypadat dobře za všech okolností.

Běhání ve městě: Garmin Venu 2 Plus

Modelová řada Venu 2 se zaměřuje především na chytré funkce, o čemž vypovídá především použití nádherného AMOLED displeje, který je perfektně viditelný na přímém slunci a má skvělé barevné podání. Venu 2 Plus jsou skvělou volbou pro všechny ženy, které chtějí mít pod kontrolou všechny notifikace z chytrého telefonu a veškeré tělesné funkce, ať už v práci či během večerního běhu. A navíc podporují volání přímo ze zápěstí, pokud máte hodinky propojené s telefonem.

Venu 2 Plus Cream GoldWhite Silicone Band

Garmin Venu 2 Plus jsou ideálním modelem pro všechny zájemkyně, které pravidelně sportují, ale přesto tráví více času ve městě a na pracovních schůzkách než na běžecké trati. Elegantní barevná kombinace zlatého pouzdra a krémového silikonového řemínku jen podtrhuje skvělé spojení mezi praktickými funkcemi, jako je bezkontaktní placení či špičková práce s notifikacemi a přesným sledováním tepové frekvence při běhání.

Víkend na horách: Garmin Venu 2

Ačkoli by se mohlo zdát, že model Plus je po všech stránkách lepší než pouhé chytré hodinky Venu 2, opak je pravdou. Právě verze bez přídomku je tím nejlepším, co v rámci řady Venu 2 můžete pořídit. Kromě špičkového displeje a celé plejády chytrých funkcí nabízí Venu 2 i větší průměr pouzdra a také lepší výdrž na baterii, což ocení především dámy, které se nebojí vyrazit o víkendu na horskou túru.

Garmin Venu2S SilverGray Band 010-02429-12

Právě spojení elegance vhodné i na pracovní schůzku, chytrých funkcí v podobě bezkontaktního placení či špičkové práce s notifikacemi a perfektního sledování sportovního výkonu dělá z hodinek Venu 2 ideálního společníka pro ženy, které žijí aktivní životní styl, nechtějí zanedbávat své pracovní povinnosti a zároveň se umí i pořádně bavit. Tomu napovídá i decentní vzhled, který je rozkročený mezi městským a sportovním stylem.

Půlmaratonec: Garmin Forerunner 265S

Jsou pro vás sportovní výkony na prvním místě? Rozhodně sáhněte po modelu Forerunner 265S, který je pro dlouhé běhání, cyklovýlety či intenzivní cvičení v tělocvičně jako stvořený. Dynamický vzhled a odvážné barevné kombinace jen podtrhují aktivní osobnost jejich nositelky, přičemž každý pohled na vaše zápěstí vás bude přímo vybízet k další aktivitě.

Garmin Forerunner 265S Light pink 010-02810-15

Hodinky si nicméně zachovaly všechny podstatné chytré funkce, včetně AMOLED displeje, sledování tepu či bezkontaktního placení. Navrch hodinky přidávají i celou plejádu sportovních měření. Na pracovní schůzku to sice není, ale pokud se pohybujete v terénu, padnou vám Garmin Forerunner 265S na zápěstí jako ulité. Obzvláště v kombinaci bílé a peprmintové vypadají úchvatně.

Aktivní životní styl: Garmin Epix Pro 2. generace

Tady už přestává veškerá legrace. Jestli je sport neoddělitelnou součástí vaší osobnosti, jsou pro vás jako dělané chytré hodinky Garmin Epix Pro 2. generace. Ty kombinují to nejlepší, co Garmin dokáže vyrobit s ohledem na sledování špičkových sportovních výkonů, společně s chytrými funkcemi, které jsou pro fungování v dnešní moderní společnosti nezbytné.

Garmin Epix PRO (Gen 2) Sapphire 42mm Soft gold  Cream Heathered nylon band Premium 010-02802-20

Garmin Epix Pro 2. generace nabízí prvotřídní AMOLED displej pro dokonalý přehled nejen o notifikacích, ale také o sportovních výkonech, šikovnou svítilnu, vestavěnou navigaci či bezkontaktní placení. Ve velikosti 42 mm navíc stále působí poměrně elegantně, byť do práce či na večírek už příliš vhodné nejsou. Jestli jste ale na běžecké trati či na horách jako doma, tohle je správná volba.

Vrcholový sportovec: Garmin Fénix 7S

Nejlepší z nejlepších a absolutní sportovní legenda – to jsou Garmin Fénix 7S. Pakliže hledáte prvotřídního parťáka pro vaše sportovní aktivity, ať už jde o dlouhý běh, několikadenní cyklovýlet nebo horskou túru na několikatisícových horách, tyhle hodinky vám na zápěstí nesmí v žádném případě chybět.

Garmin Fenix 7S PRO Sapphire Solar Soft Gold s koženým řemínkem Limestone 010-02776-30

Ve svém repertoáru mají dlouhou výdrž na baterii, GPS navigaci, výkonnou svítilnu nebo celou řadu užitečných sportovních měření, ale nechybí ani bezkontaktní placení či pokročilá práce s notifikacemi. Jestli jste více doma mimo městskou aglomeraci a aktivní životní styl pro vás není jen prázdnou frází, Garmin Fénix 7S by vám měly říkat paní.