Není náušnice jako náušnice

Zlaté náušnice jsou tradičním doplňkem pro mnoho žen po celém světě. Zlato je stálé, lesklé a elegantní, což z něj dělá ideální materiál pro výrobu šperků. Existuje mnoho stylů, velikostí a typů zlatých náušnic, které se liší nejen vzhledem a cenou. Někdy je docela těžké se v tom obrovském výběru zorientovat. Proto jsme pro vás připravili krátký přehled toho nejzajímavějšího. Třeba mezi nimi najdete ty pravé.

121215-1_121215-1-luxur-zlate-damske-nausnice-classic-3530300-0-40-0

Klasické zlaté kruhy jsou jedny z vůbec nejoblíbenějších náušnic. Tento styl se vyrábí v různých velikostech, od těch drobných kroužků až po ty extravagantní, takže mohou být nošeny jak v každodenním životě, tak také u speciálních příležitostí. Přesně takové najdete v řadě Clasic od značky Luxur. Velké, malé, v barvě žlutého, bílého i růžového zlata.

Mezi visacími náušnicemi vévodí zlaté dámské náušnice Anik. Jsou vyrobeny ze čtrnácti karátového zlata. Tenké linie stočené do symbolu nekonečna jsou osázeny třpytivými zirkony a zapínají se na klasický patent. Tento model doporučujeme i jako dar k nějaké význačné události. Jsou elegantní a nadčasové a rozhodně s nimi při výběru nešlápnete vedle.

102846-1_102846-1-luxur-zlate-damske-nausnice-anik-6680271

Zlaté pecky jsou jemné a elegantní náušnice, které se noří do ucha. Zlaté náušnice Luxur Sari jsou po obvodu zdobeny drobnými zirkony a dávají tak vyniknout většímu kameni uprostřed. Pokud máte nějakou konkrétní představu o barvě a barevné kombinaci, je tento model pro vás to pravé. Nejen výběr barvy zlata, ale také barva zirkonů od čiré přes různé méně i více výrazné barevné odstíny zaručují, že můžete mít přesně takové náušnice, jaké chcete. Bez kompromisů v barvě i v materiálech. Stejně jako barvu zlata, tak i použitý zirkon lze zaměnit za brilianty nebo jiné drahokamy.

1602970842

Z jemnějších a nenápadných náušnic vypadají skvěle zlaté dámské náušnice Nira. Tvoří je efektní jemná vlnka a jsou jemně gravírované. Ideální na běžné denní nošení, budou vypadat skvěle k neformálnímu oblečení i ke kostýmku. A pro milovníky opravdového minimalismu doporučujeme zlaté náušnice Luxur Idol. Kroužky, křížky, šestiúhelníky, čtverce, srdíčka, půlměsíce…vše čisté, hladké, bez zdobení. Obzvláště v barvě růžového zlata vypadají dokonale. Tady víc než kdekoli jinde platí ono staré známé, že v jednoduchosti je krása. Teď už jen vybrat ty pravé.