Novinka Seiko 5 Sport navržena ve spolupráci s japonským skateboardistou

Limitovaná edice hodinek Seiko 5 Sport SRPJ39K1 Yuto Horigome se vyrábí v počtu 6000 kusů pro celý svět a vznikl na základě spolupráce japonského šampiona ve skateboardingu, Yuta Horigoma. Yuto chtěl vytvořit originální model hodinek, proto si dal záležet výběrem barev, grafiky i povrchové úpravy. Poprvé je na modelu SKX použit maskáčový vzor.

5955-3_seiko-hodinky-srpj39k1ss

Černé ocelové pouzdro o průměru 42,5 mm má výšku 13,4 mm. K sportovnímu vzhledu pomáhá silikonový řemínek, který je na sport ideální. Voděodolnost hodinek 100 M je vhodná ke koupání, takže nemusíte hodinky sundávat z ruky. Hodinky pohání kalibr 4R6 s rezervou chodu 41 hodin. Na pozici třetí hodiny se nachází datum a ukazatel dne v týdnu. Maskáčový číselník je krytý hardlex sklíčkem. Dýnko hodinek je průhledné a na něm je podpis Yuta Horigoma a nápis Limited Edition se sériovým číslem.

Tato limitované edice hodinek je dodávána ve speciální krabičce s podpisem Yuto Horigomeho s nápisem "YUTO HORIGOME LIMITED EDITION".

specialni-edice-seiko

Jestli nechcete sáhnout po limitované edici, tak je k dispozici i model Seiko 5 Sports SRPJ37K1. Hodinky mají stejné parametry jako limitovaná edice. Rozdíl je v barvě číselníku a silikonový řemínek nahrazuje nylonový.