Novinky Festina Chrono Bike 2020

Festina i letos představila nové modely z řady Festina Chrono Bike. Jedná se již o dlouho letou tradici. Od počátku tato sportovní řada je spojována s cyklistikou nejen díky dlouholeté spolupráci a hodinkovým modelům Tour de France ale i díky silného pouta ambasadora Richarda Virengua k této značce.

I přesto, že již Festina není sponzorem Tour de France si hodinky Chrono Bike zachovávají styl sportovních hodinek. Každý rok jsou na hodinkách vidět sportovní detaily, výrazné barevné kombinace, mimořádná kvalita a atraktivní vzhled.

ch20

Pojďme se společně podívat, co přináší kolekce Festina Chrono Bike 2020. Za zmínku stojí především limitovaná edice a dvě speciální edice (černé a modré). Všechny tři modely jsou dodávány v balení s náhradním řemínkem, který si snadno vyměníte doma, díky přiloženého nářadí. Limitka je v černé barvě, jedna ze speciálních edicí je černá v kombinaci s PVD v barvě růžového zlata, druhá speciální edice je stejná jen černá barva nahrazuje modrou.

Na řadu přicházejí "obyčejné" modely kde pod označením Festina 20523 najdete různé barevné kombinace na kaučukovém řemínku a modely Festina 20522 mají náramek ocelový. Jak již bývá zvykem, tak všechny modely Festina Chrono Bike mají voděodolnost 100M, minerální sklíčko (kromě limitované edice) a z funkcí vás potěší stopky, datumovka a tachymetr.

Richard Virenque se narodil v roce 1969 a je bývalým francouzským reprezentantem v silniční cyklistice. Tour de France patřila k jeho láskám, protože byl výborný vrchař. Několikrát se umístil i na medailových příčkách.