Nové partnerství mezi Tissotem a Giro d'Italia

Tissot byl jmenován oficiálním časoměřičem závodu Giro d'Italia a stal se tak první švýcarskou značkou hodinek, která zastřešuje hned několik významných cyklistických závodů jako je Tour de Franc a La Vuelta.

660-440-tissot-giro-d-italia-03

François Thiébaud, prezident společnosti Tissot, uvedl: „Tissot s hrdostí oznamuje, že se stává partnerem a oficiálním časoměřičem v Giro d'Italia. Poprvé ve světě cyklistiky je hodinářská značka celosvětovým partnerem hlavních cyklistických akcí. Zapojení Tissotu jako partnera velkých sportovních akcí, jako je Giro, znamená, že krása a technická kapacita našich produktů bude spojena s emocionálními hodnotami, se kterými se ve sportu setkáváme, ve vztahu k individuálnímu i týmovému výkonu. Zajištění přesného měření času také ukazuje přesnost našich hodinek. Díky těmto závazkům je Tissot hrdý na to, že představuje čas a je časoměřičem. “

660-440-tissot-giro-d-italia-02

Na oslavu partnerství s Giro d'Italia Tissot zařadí do prodeje model hodinek Tissot Chrono XL Giro d'Italia 2020. Bude to chronograf o průměru 45 mm. Na víčku hodinek je vygravírováno kolo a nápis Giro d'Italia. Pouzdro hodinek je v černé PVD úpravě. Vodotěsnost hodinek je 10 bar a černý číselník zakrývá safírové sklíčko. Funkce hodinek jsou datumovka a stopky. Hodinky včetně řemínků jsou stylizované do černé barvy s růžovými detaily na počest závodu. Důležité je i podotknout, že vteřinovou ručičku zdobí silniční kolo sladěné do barvy vteřinovky. Hodinky jsou dodávány ve speciální dárkové krabičce a v balení je náhradní řemínek, proto je na Vás jestli si zvolíte černý kožený nebo černý silikonovo nylonový s růžovými detaily. Tak či tak si snadno a rychle řemínek vyměníte sami.