První hodinky pro dítě: zvolit raději klasiku, nebo chytrou alternativu?

Obdarovat dítě hodinkami se dnes může zdát jako závan časů minulých, ze kterých naše ratolesti nebudou mít ani trochu radost. Toto tvrzení však nemůže být dále od pravdy. Dar v podobě hodinek může potěšit úplně stejně jako nejnovější videohra či hračka, která se nedávno objevila v televizi. Zároveň může mít pro dítě velký význam a být pozitivním signálem pro jeho další rozvoj jako člověka. 

R2301PX9-p (1)

Hodinky totiž musí opatrovat a dávat pozor, aby je někde nezapomnělo, což jej příhodně učí zodpovědnosti. Zároveň hodinky reprezentují určitou hodnotu a symbolizují komoditu, které v našich životech máme jen omezené množství – čas. Jak ale vybrat ty správné dětské hodinky?

Jako rodič neuděláte chybu s klasikou, kterou reprezentuje například značka Lorus. V jejich nabídce se nachází celá řada povedených dětských hodinek různých barev, tvarů a stylů. Kupříkladu můžete vybrat svým dětem modré ručičkové hodinky s vodotěsností do 100 metrů, odolnější model pro všechny malé neposedy, které během svých venkovních či sportovních aktivit jen tak nezničí, nebo stylové růžové digitálky, které se budou vyjímat na zápěstí každé mladé slečny. V nabídce hodinářství Helvetia naleznete celou řadu povedených dětských hodinek značky Lorus, které rozhodně nezruinují váš domácí rozpočet.

R2395NX9-p

Zajímavou alternativou ke klasickým hodinkám jsou fitness náramky a chytré hodinky. Ačkoli se v poslední době občas mluví o technologiích negativně, obzvláště ve vztahu k dětem, pro odrostlejší děti mohou mít první chytré hodinky celou řadu benefitů. Nejenže se s nimi mohou ratolesti chlubit svým vrstevníkům, ale díky chytrým aplikacím je hodinky a náramky zároveň nutí k pohybu, kterého mají dnešní děti nedostatek. Které chytré hodinky ale vybrat?

Skvělou volbou je značka Garmin, která na ty nejmenší myslí se svou řadou Vívofit Junior. V rámci fitness náramků Vívofit Junior 2 je na výběr celá řada povedených designů, například ve stylu Myšky Minnie pro mladé slečny, červeně laděného náramku inspirovaného jedním z nejznámějších superhrdinů všech dob Spider-Manem nebo decentního kousku, jehož tvůrci chtěli ztvárnit rebelského ducha nejnovějších filmů ze světa Star Wars.

25655-vivofit_jr_2-disney_frozen_2-desktop-02-cf90ff70-2fbc-4b71-b91c-74879bf08c5b

Pokud to ovšem vaše děti myslí se sportem vážně, je vhodnější jim pořídit plnohodnotné chytré hodinky z řady Vívofit Junior 3. Kromě většího displeje a větších možností při zaznamenávání sportů se chytré hodinky od Garminu mohou pyšnit řadou oku lahodících provedení. Mimo pestrobarevné varianty se v nabídce nachází například hodinky inspirované Iron Manem, celou plejádou princezen ze všemožných snímků od Disneyho nebo také kousek ve stylu Star Wars, či konkrétně malého zeleného hrdiny jménem Grogu. Na kompletní nabídku chytrých hodinek Garmin určených pro děti se můžete podívat na stránkách hodinářství Helvetia.

010-02441-20-fan-desktop_1

Stále si nevíte rady, jaké hodinky vybrat pro své dítě? Je lepší vsadit na klasiku, nebo jít s dobou a pořídit chytré hodinky? S tímto problémem vám hodinářství Helvetia rádo pomůže, ať už skrze online e-shop, nebo přímo na naší prodejně, kde se vám a vašim ratolestem bude věnovat proškolený a profesionální personál. Tak nás neváhejte navštívit, těšíme se na vás.