Šestý ročník Local Event

Letos se konal šestý Local Event a my jsme měli opět příležitost se této skvělé akce zúčastnit. Konala se v pátek 24. září na nádvoří olomoucké restaurace Long Story Short Eatery & Bakery. Večer nabídl nejen zábavu, ale i módní přehlídku a dobré jídlo i pití. Nechyběl ani koncert. Vše se odehrávalo pod širým nebe a počasí přálo.

Local Event seznamuje (nejen) olomouckou veřejnost s komunitou nadšených lidí oblastí módního designu, estetické dermatologie, kosmetických a vlasových studií a nejrůznějších forem obchodu i služeb. Společně navazujeme nové pracovní a soukromé kontakty, rozšiřujeme povědomí o lokálních značkách. A účast na letošním ročníků byla hojná. A potkat jste mohli spoustu důležitých osobností Olomouce.

Za naší prodejnu jsme představili kolekci zlatých šperků. Nově zařazenou nabídku doplňků Guess, kde si na své přijdou především ženy, protože v nabídce jsou stylové kabelky a peněženky. A nesmělo chybět ani trochu sortimentu z hodinek. Ukázali jsme vám hodinky Bohematic, což je česká značka, která si zakládá na ruční, precizní výrobě. A taky hodinky Garmin Marq, které patří do kategorie sportovních hodinek, ale v luxusní řadě.

Hlavním partnerem akce byla stavební společnost Weisstaw, partnery pak Zdravé stravování, Open Wine, HELVETIA hodinky a šperky, Strips Shisha, STRiPS CHiPS, TopDress, PANCONNECT s.r.o., G-Centrum Olomouc, Leona Korhoňová, Oční optika Rozehnalová, módní návrhářka Sandra Švédová, SKIMAX, SUN WELL, PSS Přerovská stavební, podporovateli OL4you Magazín, fotograf Lukáš Navara, Olomouc.cz, Art Hair Design, Šarlota Holíková MUA, Vulcanus Grill Czech, Resort Sobotín, Esmedia Interactive, Prorental a Kopírování Olomouc.

Děkujeme všem, kteří nás poctili návštěvou. A již nyní se těšíme na další ročník této populární události.