Speciální edice Tissot La Vuelta

Cyklistický závod La Vuelta se letos bude konat od 14. srpna do 5. září. Celková délka závodu je 3336,1 km. A i přes určitá COVID opatření bude stát závod za podívanou. 76. ročník španělského turné bude zahájen před katedrálou v Burgosu a bude probíhat zcela na španělském území až do poslední etapy, která bude ukončena v katedrále v Santiagu. A Tissot si je této skutečnosti vědom. Proto k příležitosti závodu La Vuelta představil nové hodinky. Jedná se o speciální edici Tissot Supersport Chrono Vuelta.

Hodinky Tissot T125.617.17.051.01 mají ocelové pouzdro o průměru 45 mm. Na víčku hodinek je vygravírovaný nápis La Vuelta. Další cyklistický prvek je vidět na vteřinové ručičce, kde je model kola. Vteřinovka je kontrastní na černém číselníku. Hodinky mají základní funkce, datumovku na pozici šesté hodiny, stopky a tachymetr. Číselník hodinek je krytý safírovým sklíčkem. Jsou dodávány ve speciální dárkové krabičce, kde najdeme i náhradní řemínek. Jeden řemínek je červeno černý, nylonovo pryžový, a druhý řemínek je černá kůže. Hodinky pohání kalibr ETA G10.212. Hodinky jsou dodávány ve speciálním balení.

Tissot byl během své slavné historie jmenován partnerem a oficiálním časoměřičem pro řadu sportů. Jízda na kole je jedním ze sportů, se kterými je Tissot nejužší. Poté, co v roce 2016 obnovil své vazby na Tour de France a Vueltu, dokončil Tissot v loňském roce Triple Crown s Giro d'Italia, čímž se stal prvním švýcarským oficiálním časoměřičem v historii tří největších cyklotur.