TAG Heuer Aquaracer Professional 300 pro milovníky potápění

TAG Heuer se snaží stále posouvat hranice a to stejné očekává i od nositelů hodinek TAG Heuer. Proto rozšířili nabídku o hodinky TAG Heuer Aquaracer Professional 300.

WBP201B

Nadšenci TAG Heuer znají název "Night Diver" který byl poprvé představen v polovině 80. let. Kolekce TAG Heuer Aquaracer Professional 300 zachycuje příběh modelu, který se stal nejslavnějším ze sportovních hodinek své éry. K modelům, které byly představeny na začátku roku přibyly ještě tři modely. Každý z modelu má ocelové pouzdro o průměr 43 mm a pryžový řemínek s nastavitelnou skládací sponou. Na pouzdře hodinek je keramická luneta s desetinnou stupnici.

WBP201Dd

Nejvýraznějším modelem této edice je model "Night Diver", které má pouzdro s DLC úpravou. Dalším charakteristickým rysem tohoto modelu je plně luminiscenční číselník, SuperLumiNova®. Minutová a vteřinový ručka mají modrou luminiscenci pro lepší čitelnost při snížené viditelnosti. Stejně tak jako trojúhelník na jednosměrně otočné lunetě na pozici 12 hod. Indexy na pozici 3, 6, 9 a 12 jsou luminiscenční a jsou černě ohraničené. Pryžové řemínky je potřeba zkrátit na požadovanou délku, aby hodinky správně seděly. Tuto úpravu vám rádi provedeme na naší prodejně.

WBP201D

Luminiscenci na hodinkám jsme vám již představili. Teď se podíváme na další charakteristiku těchto potápěčských hodinek. Od roku 1983 TAG Heuer má šest charakteristických funkcí, které hodinky musí splňovat, aby mohly být označovány za potápěčské. Jednosměrně otočná luneta, šroubovací korunka, voděodolnost minimálně 200 M (u těchto modelů 300 M), luminiscence, odolné sklíčko proti poškrábání a dvojitá bezpečnostní spona. Další charakteristika modelu TAG Heuer Aquaracer Professional 300 je tvarovaná luneta, která zajišťuje dobré uchycení a manipulaci s lunetou. Na hodinkách je i výrazná datumovka na pozici šesté hodiny, která je integrovaná pod lupou safírového sklíčka.I tyto modely, stejně jako předešlé, jsou poháněny automatickým strojkem Calibre 5. Na víčku hodinek je vyražený skafandr.

WBP208C.FT6201_STILL-LIFE-1_4-5

Opomenout nesmíme ani model, který se vyrábí v limitované edici 844 ks. Pro sběratelé bude tento kousek velice atraktivní. Hodinky navazují na potápěčský model z roku 1978. A od ostatních modelů se liší provedením řemínků. Takže pokud hledáte něco originálního a nebo chcete rozšířit svoji sbírku, tak tenhle model TAG Heuer Aquaracer WBP208C.FT6201 Professional 300 bude tím pravým.