Seiko 5 Sports ONE PIECE Limited Edition

Spolupráce Seiko 5 Sports s populární japonskou komiksovou sérií One Piece je tady. Postavy komiksu, Luffy, Zoro, Sanji, Law a Sabo, inspirují limitovanou edici hodinek, které zachycují ústřední koncept komiksu a design street styl.

One Piece

Model LAW je inspirován zákonem, jedna z postav označovaná jako „nejhorší generace“. Má schopnost manipulovat s konfigurací čehokoli díky „Op-Op Fruit“. Pouzdro hodinek je ocelové o průměru 42,5 mm. A hodinky jsou poháněny automatickým strojem 4R36. Číselník hodinek připomíná vzor, který je k vidění na klobouku od Lawa. Korunka je označena křížem, stejný vzor je na pochvě meče. Víčko hodinek je průhledné se znakem Corazon a textem "I'm fulfilling someone's long-held desire!!". Jedná se o limitovanou číslovanou edici 5 000 ks. Řemínek je černý silikonový se stejným vzorem jako na číselníku.

law

Hodinky Seiko 5 Sports SRPH69K1 SANJI jsou inspirovány postavou kuchaře a piráta, který má sen najít All Blue – moře, ve kterém jsou ryby ze všech moří světa. Pouzdro hodinek je ocelové o průměru 42,5 mm s černou povrchovou úpravou. A v pouzdře hodinek nejdete automatický strojek 4R36. Pouzdro je kryté sklíčkem Hardlex. Designový číselník znázorňuje stopy bot, které evokují Sanjiho, jehož motto zní "Ruce kuchaře jsou jeho život" a jeho silné kopy. Na černé lunetě je zvýrazněna číslice 3, protože Sanjim je třetím synem rodiny Vinsmoke. Zajímavý detail najdeme na korunce, kde je znázorněno obočí Sanjina. Víčko hodinek je průhledné s obrázkem kuchaře piráta a textem "I'm going to find the ALL BLUE". Na šedém silikonovém řemínku opět nechybí znázorněné stopy bot.

sanji

Hodinky Seiko 5 Sports SRPH65K1 LUFFY se inspirují hlavním hrdinou, který má velký sen, a to stát se novým pirátským králem. Luffy je poněkud přihlouplý, ale když přijde na boj, je nezastavitelný. Pouzdro hodinek je ocelové o průměru 42,5 mm s černou povrchovou úpravou. A v pouzdře hodinek nejdete automatický strojek 4R36. Pouzdro je kryté sklíčkem Hardlex. Červeno šedý motiv na číselníku a na silikonovém řemínku znázorňuje páru. Stupnice na lunetě hodinek se ve směru ručiček zvětšuje a to znázorňuje postupně narůstající sílu Luffy. Luffy má  jizvu se dvěma stehy pod jeho levým okem, kterou získal, když se bodl nožem, aby ukázal Shanksovi, že je tvrďák. Vzor jizvy najdete na korunce hodinek. Na víčku hodinek je znázorněn slaměný klobouk, který je jeho nejcennějším pokladem. Dostal ho od Shankse, který mu má vrátit tehdy, až bude nejslavnějším pirátem. Na víčku kromě číslované limitované edice je i hláška:  "I'm gonna be… king of the pirates!"

luffy

Hodinky Seiko 5 Sports SRPH67K1 ZORRO jsou inspirovány postavou, která je považována za největší hrozbu a nejsilnějšího bojovníka. Je proslulým šermířem. Na číselníku, který je atraktivní svou barevnou kombinaci vidíme i obrazy meče. Stejně tak na silikonovém řemínku. Černá luneta je rozdělaná na tři části, které znázorňují tři meče, které Zoro používal. Na korunce je vzor díry, který vznikne proražením meče. Na průhledném víčku hodinek vidíme grafiku, která je inspirována mečem Wado Ichimonji, který Zoro zdědil po své blízké přítelkyni. A nechybí ani Zorův slib "I'm going to be the world's greatest swordsman!". A taky sériové číslo této limitované edice.

zoro

Hodinky Seiko 5 Sports SRPH71K1 SABO jsou inspirovány přísežným bratrem Luffyho a Ace, který v mladém věku slouží jako náčelník štábu Revoluční armády. Struktura číselníku připomíná plameny. Druhá pozice na lunetě je označena No. 2 jako číslo revoluční armády. Detail plamene je zobrazen i na korunce hodinek. Na víčku hodinek je grafika klobouku a Sabova slova "It's up to us… …to continue living out his will !!!". Samozřejmostí je i číslo limitky. 

sabo

Všechny modely hodinek jsou dodávány ve speciálním balení. A vždy se jedná o číslovanou limitovanou edici 5 000 ks.