Tissot a NBA opět spolu

Tissot a The National Basketball Association (NBA), jak jistě všichni ví, jsou dlouholetými partnery. A nyní se dohodli o prodloužení spolupráce. Tissot bude oficiální časoměřič v soutěžích NBA, Women's National Basketball Association (WNBA) a NBA G League.

tissot-nba

Na památku rozšíření spolupráce přibližuje Tissot fanouškům NBA hru prostřednictvím svých nedávno uvedených hodinek T-Touch Connect Solar. Hybridní švýcarské hodinky, které kombinují tradiční mistrovské dílo s propojenými funkcemi, nyní umožňují fanouškům NBA sledovat své oblíbené týmy. Mezi funkce patří přístup ke klíčovým informacím, jako jsou rozpisy her a umístění týmů. Kromě toho budou uživatelé brzy moci sledovat hry NBA živě prostřednictvím tichých notifikací hodinek, které poskytnou skóre her a klíčové statistiky.

"Tissot je poctěn a šťastný, že může obnovit svou smlouvu s NBA," řekl Sylvain Dolla, generální ředitel společnosti Tissot. „Být oficiálním časoměřičem této ligy nabízí obrovský potenciál růstu a také hluboký pocit hrdosti. Cílem společnosti Tissot je pokračovat ve vývoji hodinek a řešení pro měření času, které zdokonalí zážitek z NBA pro všechny basketbalové fanoušky.“