Tipy na Valentýna

Nevíte, co nadělit na Valentýna? Inspirujte se našimi tipy!

Prsteny ve tvaru srdce
Skoro každá žena dostává ráda dárečky v podobě šperků všech tvarů, velikostí a materiálů (i když ne všechny materiály jsou si rovny… ). Ale prsten ve tvaru srdce je opravdu perfektním dárkem, navlékněte ji toto luxusní srdce od Calvin Klein a získejte to její.


Minimalistické prsteny
Pokud vaše partnerka dává přednost před výraznými ornamenty střízlivějšímu designu, jsou prsteny Calvin Klein Hook sázkou na jistotu. Minimalistický design a precizní zpracování potěší každou milovnici jednoduchého a čistého stylu.

 
Visací náušnice
Ani s párem krásných visacích náušnic neuděláte chybu. Elegantní ocelové náušnice Calvin Klein League v barvě růžového zlata se navíc hodí jak k pracovnímu kostýmku, tak i k večerním šatům. Pokud však vaše drahá polovička dává přednost zdobnějším náušnicím a výraznějším motivům, prohlédněte si naši nabídku náušnic Guess.

 
Náramek a přívěsky Moress
Moress jsou s láskou ručně vyráběné šperky ze sterlingového stříbra, které vyrábí rodinná firma již po tři generace a neustále vylepšuje postupy a metody výroby tak, aby kvalita šperků byla na co nejvyšší možné úrovni. Pokud už vaše drahá polovička náramek má, stačí dokoupit různé zajímavé přívěsky (přívěsky Moress jsou kompatibilní s náramky značky PANDORA).

 
Náhrdelník se srdíčky
Dárek, který ocení většina žen je i náhrdelník. Náhrdelník lze nosit samostatně nebo jej lze sladit s dalšími šperky jakými jsou dámské prsteny, náramky apod. K Valentýnu, výročí nebo narozeninám doporučujeme náhrdelník se dvěma překrývajícími se srdíčky od značky GUESS.