Zpět v čase: Svatební den

Bylo nám potěšením se 6.3.2022 opět účastnit krásné akce v historické budově zvané DŮM U PARKU pod názvem Svatební den. Svatební agentky Petra a Míša ze Svatebního salónu MONA připravily opět romantickou atmosféru pro všechny nastávající nevěsty i ženichy. Snoubenci mohli ochutnávat výborné dezerty i svatební menu. Nechyběly drinky, káva, líčení, svatební oznámení, fotograf s kreativními nápady a v neposlední řadě naše snubní prsteny.

IMG_0936s

Těšilo nás, že jsme měli plné ruce práce a všichni snoubenci byli moc milí a trpěliví. Co bylo nejčastější otázkou? Shrneme pár základních informací, které jsme při zkoušení prstenů prezentovali.

Nejčastěji obavy byly z termínů dodání a velikostí snubních prstenů. Všechno zvládneme, není čeho se obávat, termíny jsou zpravidla 4-6 týdnů, ale pokud se nejedná o extra složitý zakázkový prsten, můžeme termín posunout expresním dodáním.

Velikosti prstenů všeobecně doporučujeme řešit až po výběru vzorů, každý prsten je jinak široky a mohutný a velikost je na tom závislá. Všem snoubencům jsme tedy doporučovali, udělat si hodinku času a navštívit naši prodejnu HELVETIA hodinky a šperky v centru Olomouce, kde máme širokou nabídku snubních prstenů Luxur a Bisaku. Odborná asistentka doporučí správnou velikost. Ze vzorníku lze vybrat také rytinu do prstenu a můžeme vytvořit také kalkulaci na prsten s brilianty. Běžné modely dodáváme s křišťály.

Originalitě se nevyhýbáme, pokud máte nápad na vlastní prsten, který není v nabídce ze vzorníků, předáme návrh zlatníkům a oni si s tím zajisté poradí. Spokojenost našich zákazníků je na prvním místě a snoubencům se snažíme vyjít maximálně vstříc, aby výběr jejich symbolu spojení a lásky byl příjemný a pohodlný.

Děkujeme všem, kteří s námi báječný Svatební den prožili a těšíme se na další…