Casio G-Shock Original "Full Metal" vydrží i náročné zacházení a neudělají ostudu

Představovat japonskou značku Casio a jejich modelovou řadu G-Shock by bylo nošením dříví do lesa. Oba pojmy jsou legendou nejen v hodinářském světě, ale také napříč všemi světovými kontinenty. Model Original GMW-B5000TVB-1ER, též známý pod označením „Full Metal“, vzdává holt nejen původním hodinkám G-Shock od designéra Kikuo Ibe, ale svým decentním zbarvením a moderními technologiemi posouvá celou značku zase o kus dále.

GShockGMWB5000TVB1

Kovové hodinky Casio G-Shock Original GMW-B5000TVB-1ER „Full Metal“ sází na elegantní barevnou kombinaci odstínů šedé, bílé a měděné, která k sobě velmi dobře pasuje. Jako u všech modelů G-Shock je i zde na prvním místě vysoká odolnost nejen díky pouzdru a řemínku z titanu a safírovému sklíčku, ale také díky voděodolnosti do 200 metrů. Hodinkám nechybí ani takové vychytávky, jako je solární dobíjení, řízení času podle rádiového signálu, displej s technologií Super-Twisted Nematic pro lepší čitelnost či propojení s telefonem skrze Bluetooth a aplikací G-Shock Connect.

Casio-1-full-metal

Casio G-Shock Original GMW-B5000TVB-1ER „Full Metal“ jsou skvělým důkazem toho, že design původního modelu je nadčasový a s mírnými vylepšeními bez větších potíží obstojí i v dnešní neklidné době. Lepší oslavu 35. narozenin si řada G-Shock opravdu nemohla přát.