Certina DS Podium : znovuzrození oblíbené klasiky

Nápadný, dynamický a zároveň stylový – nový model Certina DS Podium C034.427 kombinuje sportovního ducha oblíbené produktové řady s detailně propracovaným letošním designem. Díky svým harmonicky sladěným barevným kombinacím a struktuře s několika vrstvami je tento odborník na čas skutečným stylovým doplňkem. Krása vnější je podpořena spolehlivým automatickým strojkem, který nyní dosahuje ještě vyšší úrovně díky revoluční antimagnetické setrvačce s materiálem Nivachron™.

Certina DS Podium je klasický představitel pánských sportovních hodinek Certina. Ve svém nejnovějším provedení zaujme obzvláště moderním vzhledem. Pouzdro z kvalitní nerezové oceli o průměru 44 mm vkusně doplňuje šedý ciferník vylepšený povrchovou úpravou sunburst. Velkoryse dimenzované hodiny a indexy, výrazné ručičky s luminiscenční vrstvou a elegantní chronograf jsou zdobené akcenty v barvě růžového zlata. Robustní tlačítka lemují šroubovací korunku s perfektní ochranou. Tmavě hnědý řemínek z telecí kůže s krokodýlím vzorem a motýlkovou sponou zajišťuje bezpečné uchycení hodinek na zápěstí.

Práci automatického strojku s rezervou chodu 42 hodin lze pozorovat přes zadní skleněné víčko pouzdra. Jeho inovativní vyvažovací setrvačka s materiálem Nivachron™ nabízí bezpečnou ochranu proti působení všudypřítomných magnetických polí v běžném životě. Švýcarský strojek je spolehlivou zárukou časomíry a různých funkcí hodinek: ukazatel hodin, minut, vteřin, data spolu s chronografem a jeho 30minutovým čítačem na pozici 12. hodiny a 6hodinovým čítačem na pozici 6. hodiny. Číselník rámuje tachymetrická stupnice na lunetě, která slouží k určení průměrné rychlosti. V tomto novém provedení jsou k dispozici další dvě zajímavé varianty: model z kvalitní oceli s černým číselníkem a model s rose-gold PVD vrstvou s číselníkem stříbrné barvy.

Hodinky DS Podium Chronograph Automatic C034.427 jsou vyráběny ve třech provedení. Ocelový náramek s černým číselníkem (C034.427.11.057.00). Hnědý kožený řemínek s antracitovým číselníkem (C034.427.16.087.01) a nechybí ani varianta hnědého koženého řemínku a stříbrného číselníku (C034.427.36.037.00).