Co darovat k promoci?

Životní milníky. Kolik jich napočítáte? Jaký vás napadne jako první? První školní den, svatba, narození dítěte…Pro mnohé je to i ukončení vysokoškolského studia. Ať už z pozice absolventa nebo blízkého člověka, který cítí právem hrdost nad svým dítětem, vnukem, partnerem. Nebojte se je ocenit. Ale jak? Chcete darovat něco osobního a zároveň hodnotnějšího? Něco, s čím se může obdarovaný vracet ve vzpomínkách i po letech? Máme pro vás pár tipů na dárek k promoci.

Tím prvním budou, jak asi očekáváte, hodinky. Švýcarská kvalita, precizní zpracování, takové, které ani léty neztratí na hodnotě. Elegantní a zároveň stylové. Z těch pánských jsme vybrali Longines Présence L4.921.4.92.2. Automaty na koženém tahu s modrým číselníkem. S automatickým strojkem ETA 2892-A2 / A31.L01 s rezervou nátahu až 64 hodin. Jsou nadčasové a vypadají skvěle na ruce mladého muže i pána v letech.

57333_0323badf-e04e-4b30-b40b-50095af25f25-1-201-a

Z dámských hodinek jsou trefou do černého švýcarské Tissot Le Locle Lady T006.207.11.036.00. celokovové stříbrné automaty, jejichž číselník zdobí osm diamantů. Nádherný kousek, který obdarovaná využije na běžné nošení i do společnosti. Jsou jemné, skutečně elegantní. S těmi rozhodně nešlápnete vedle. Bude to láska na první pohled.

Na hodinky můžete navíc nechat vygravírovat text. Ať už tam bude „za promoci 2023“, „od táty“ nebo jen „gratulujeme“, rázem se z hodinek stane opravdu osobní dar.

Dáte přednost raději šperku? Zlaté dámské náušnice Luxur Rosamund 3880447-0-0-92 jsou přesně těmi, ze kterých se snadno stane rodinný šperk, předávaný z generace na generaci. Jsou jednoduše úchvatné. Nadčasové, elegantní. Z bílého zlata, osázené brilianty s centrálním zářivě modrým safírem. Samozřejmě lze safír vyměnit například za rubín nebo brilianty za zirkony a získat tak šperk v nižší cenové hladině. Podobný model najdete například jako Luxur Zlaté dámské náušnice Zika 6630189. Výroba a úprava šperků na zakázku dnes není ničím neobvyklým.

1603907094

Dalším tipem mohou být luxusní psací potřeby. Plnící a kuličková pera a rollery. Taková, který budou obdarovaného doprovázet u podpisu důležitých dokumentů. Pokud jste se rozhodli investovat do nádherného zboží uznávané značky, jsou luxusní pera MontBlanc skvělou volbou. Hrot plnících per je často vyroben ze 14 nebo 18 karátového zlata a je vybroušen diamantovým pilníkem k dokonalosti. Některá pera jsou dokonce zdobena drahými kovy a diamanty. Za pozornost stojí limitované edice věnované světovým osobnostem. Jedním z takových skvostů je například Kuličkové pero Montblanc Great Characters Enzo Ferrari 127176. Tělo a víčko je z červené pryskyřice. Nebo Kuličkové pero Montblanc Muses Marilyn Monroe 116068, inspirován americkou kulturní ikonou?

32631-1_kulickove-pero-montblanc-muses-marilyn-monroe-116068-special-edition

Ať už vyberete hodinky, šperk, pero nebo třeba sponu na kravatu nebo manžetové knoflíčky, věříme, že uděláte radost. Euforie a radost z čerstvého diplomu a házení promoční čepice za čas odezní. Ale hmotná vzpomínka na tenhle výjimečný životní mezník vykouzlí úsměv na rtech i po letech.