Chcete být trendy? Vsaďte na dámské hranaté hodinky!

Držet krok s dobou chce nejedna žena. Kromě správných barev a materiálů v rámci outfitu je vhodné mít na zápěstí také ty správné hodinky. Aktuálně jsou v kurzu dámské hodinky s hranatým pouzdrem, které jsou trendy a šik. V nabídce Helvetie naleznete poměrně široké rozpětí modelů, ať už jde o použité materiály či cenu, takže si vybere skutečně každý. Budou vaše některé z následujících elegantních modelů, které vám můžeme doporučit?

Casia pro milovnice retro stylu s rozpočtem do 1 000 Kč.

Staré neznamená špatné, toho si jsou v japonské společnosti Casio moc dobře vědomi. Ve světě hodinek to znamená přesný opak, tedy nadčasové. Jen kvalitní design totiž zvládne být bez větších změn aktuální i po letech, což je případ hodinek Casio Vintage LA670WEA-8AEF.

Ty se pyšní neobvyklým hranatým pouzdrem se zaoblenými rohy a stříbrnou barvou, která se hodí k modernímu městskému outfitu. Pokud jste žena, která se nebojí vyjádřit svůj styl, a hledáte na zápěstí něco nenáročného, tohle je přesně ten model pro vás. Navíc potěší také cena, která dá příležitost investovat do dražších kousků v rámci šatníku či parfému.

dámské hodinky Casio Vintage na ruce

Nestárnoucí retro kolekce od Casia se skvělé hodí k jakémukoliv outfitu.

Festiny čerpají inspiraci od legendy Cartier. Rozpočet do 3 000 Kč.

Mezi jedny z nejznámějších hranatých hodinek patří bezesporu ty od značky Cartier. Vzhledem ke své ceně a dostupnosti rozhodně nejsou pro každého, proto je více než dobře, že značka Festina má ve své nabídce model Classic 20682/2, který se touto legendou inspiruje co se týče vzhledu, nikoli však ceny.

Modrá barva dominuje nejen koženému řemínku těchto hranatých dámských hodinek, ale v modré barvě je vyvedena také sekundová ručička, indexy a také samotná čísla. Ty jsou navíc římské a ještě více podtrhují eleganci tohoto modelu. Pakliže hledáte hranaté hodinky, které vám na zápěstí neudělají ostudu, toto je ta správná volba.

dámské hodinky Festina Classic

Pouzdro hodinek Festina vypadá mohutně, proto nedoporučujeme tento model na velmi drobnou ruku.

Chytrá hranatá klasika značky Garmin. Rozpočet do 6 000 Kč.

Kdo by neznal ikonickou americkou společnost Garmin, která se zaměřuje na výrobu chytrých sportovních hodinek. Pro aktivní ženy jsou chytré hodinky skvělá volba, přičemž hranaté modely jsou super díky možnosti přehledného zobrazení celé řady užitečných informací. Model Venu Sq 2 Music máme v nabídce ve velmi šik zlaté a broskvové barvě.

Pro aktivní ženy, které si nejen udržují skvělou postavu skrze sport, ale také chtějí být neustále v obraze skrze notifikace přímo z telefonu či ze zápěstí rovnou zaplatit účet, je tahle varianta jednou z nejlepších voleb, které mohou udělat. S Garminem zkrátka nešlápnete vedle.

Venu Sq 2 Music Peach na dámské ruce

Venu SQ2 jsou skvělou alternativou k hodinkám Apple Watch. Delší výdrž baterie a super cena.

Elegance od Tissotu za rozumnou cenu. Rozpočet do 10 000 Kč.

Ani švýcarská legenda Tissot nechce s hranatými hodinkami zůstat pozadu a ve své nabídce má hodinky Tissot Lovely Square Lady Quartz T058.109.16.031.01, které se mohou pyšnit nejen svým výrazným hranatým pouzdrem, ale také řemínky ve veselých letních barvách, díky kterým budou vždy ladit ke každému vašemu outfitu.

hodinky Tissot Lovely Square na dámské ruce

Tissot Lovely Square jsou malých rozměrů, proto jsou vhodné pro menší dámské zápěstí.

Minimalistické stříbrné pouzdro z ušlechtilé oceli se hodí pro každou příležitost a nabízí řadu drobných detailů, které ocení příznivkyně minimalistického designu. Obzvláště v kombinaci s barevnými koženými řemínky se jedná o skvělou volbu pro každou dámu, která se nebere moc vážně a chce svůj smysl pro humor ukázat také na svém zápěstí.

Tissot Lovely Square T058.109.33.031.00 na ruce

Tissot Lovely Square najdete v různých variantách, třeba jako ve zlaté barvě T058.109.33.031.00.

Minimalistická krása od Longines pro náročné. Rozpočet do 60 000 Kč.

Chcete být stejně elegantní jako herečka Jennifer Lawrence? Pak na svém zápěstí potřebujete hranaté hodinky Longines DolceVita Mini L5.200.4.75.6, které jsou zosobněním krásy a elegance. Minimalistické pouzdro s modrými ručičkami a římskými číslicemi jsou nadčasové a jen tak nevyjdou z módy.

Za pozornost kromě hranatého pouzdra stojí také článkový řemínek z ušlechtilé oceli působí subtilním dojmem, což u tohoto materiálu není vůbec jednoduché. Díky tomu se skvěle hodí i na útlé dámské zápěstí a nevypadá na něm nepatřičně. Pokud jste ochotni utratit za eleganci patřičnou sumu peněz, Longines vám nabídne kvalitu za rozumnou cenu.

Longines DolceVita Mini

DolceVita Mini jsou decentní a ženy zajmou především díky vzhledy, kdy mohou působit jako šperk.

Zlaté české ručičky značky Robot. Rozpočet do 100 000 Kč.

V našem výběru nesmí chybět ani česká značka Robot, která je poměrně mladá, avšak vyznačuje se skvělými designovými kousky. Výjimkou nejsou ani hranaté hodinky ROBOT Ida Aura, které jsou inspirovány českým umělcem Františkem Víznerem, jehož díla zdobí prestižní muzea MOMA nebo Louvre.

Josef Zajicek zakladatel firmy Robot

V článku ROBOT: špičkové české hodinky s ambicí dobývat svět se dozvíte, kdo je zakladatelem značky a co chystá.

Také model Ida Aura by bez větších problémů zapadl do předních sbírek světových muzeí. Hranaté ocelové pouzdro, dominantní zlatá barva a minimalistický ciferník dohromady tvoří kombinaci, která jako by ani nebyla z tohoto světa. Jestli je pro vás elegance na prvním místě a chcete mít na svém zápěstí skutečně originální kousek, ROBOT vás nezklame.

dámské hodinky robot ida

Zaujaly vás tyto hodinky? Přečtěte si  více o modelu Robot Ida v článku První dámské hodinky ROBOT IDA: design a špičkové řemeslo

Rádi vám poradíme online či osobně v Olomouci

Nezaujaly vás žádné hodinky z našeho článku? Nezoufejte – ať už v e-shopu Helvetie či rovnou na prodejně v centru Olomouce najdete mnohem širší výběr. Samozřejmostí je špičkově proškolený personál, který s vámi projde různé varianty a pomůže vám vybrat ty nejlepší dámské hranaté hodinky přesně pro vás.