Hodinky v barvě Tiffany blue: co letí v roce 2023

Tuto modrou barvu možná znáte. Atraktivní a nestárnoucí Tiffany blue je symbolem luxusu. V roce 2023 o sobě dává znovu vědět i ve světě špičkových hodinek. Prozkoumejte 7 modelů v ikonickém odstínu s unikátním nábojem a vyberte si ten, který vám bude perfektně sedět.

Hodinky v barvě Tiffany

Hodinky v barvě Tiffany (Casio, Festina, Tissot).

Odstín, který hned tak nenajdete

Víte, že má barva Tiffany blue ochrannou známku? V mezinárodním vzorníku Pantone ji najdete pod číslem 1837. Atraktivní modrá je přímo spjata se světoznámou značkou Tiffany & Co. Ta si ji nechala exkluzivně vyvinout a číslo jednoduše odkazuje na rok založení firmy. 

Tiffany blue ovšem není dostupná pro veřejné použití. Slavný obchod prodávající šperky, drahokamy, doplňky a parfémy umožňuje její aplikaci pouze privilegovaným partnerům. Společnost dovoluje opatřit jí jen takové produkty, jejichž špičkovou kvalitou si je jistá a luxusní hodinky nejsou výjimkou.

Barva Tiffany blue podtrhuje nejvyšší kvalitu

Barva Tiffany blue se ani zdaleka nehodí všude a prostor pro její autorizované použití je vybírán nanejvýš pečlivě. Nepřekvapí, že si o ni hodinky značky Casio přímo řekli. Japonská stálice už téměř 60 let udává směr, precizně inovuje a filozofii účelnosti a pokroku si drží dodnes. 

Hodinky Casio na dámské ruce

Pánské hodinky Casio Collection MTP-1302PD-2A2 jsou svou velikostí vhodné i na dámské zápěstí.

V jednotlivých modelových řadách najdete hodinky pro extrémní sporty stejně jako modely pro běžné nošení. Právě v této kategorii rychle objevíte hned dva kousky v barvě v tiffany blue. A to za příjemnou cenu, která nevyluxuje peněženku. 

Hodinky Casio Collection MTP-1302PD-2A2VEF jsou z chromované mosazi, běží v nich luminiscenční ručky a osazené jsou minerálním sklem. Výhodou modelu je i jejich ambice být unisex. Na ruku padnou každému muži, který má vkus. Ocení je i žena, která se nebojí větších hodinek: s průměrem 38, 5 mm na ruce rozhodně zaujmou. 

Pohled na číselník hodinek Casio Collection

Hodinky Casio Collection MTP-1302PD-2A2VEF jsou letos nejžádanějším modelem značky Casio.

Pokud se vám hodinky líbí, ale jejich velikost je přespříliš, v nabídce Helvetia najdete podobný model. Hodinky Casio Collection MTP-B145D-2A1VEF mají subtilnější pouzdro. Také decentnější řemínek z kovu přispívá minimalistickému výsledku, který je cítit i během každodenního nošení.

Dalším kouskem uzavíráme výběr povedených spojení barvy Tiffany blue a japonské spolehlivosti. Hodinky Casio Vintage A168WEM-2EF mají slovo označující klasiku v názvu záměrně. 

Číselník hodinek Casio Vintage

Retro kolekce Casio Vintage patří k nejoblíbenějším hodinkám mezi mladými.

Na první pohled je zřejmé, že jde o kousek, který majitele vrací v čase o pár dekád zpět. Designerům se záměr povedl, barva konceptu poctivých digitálek náramně sluší a i tento model je unisex

Ať už si jej vezmete o víkendu na party nebo v týdnu na obchodní jednání, vzbudí příjemnou pozornost. A pokud vám náhodou žádné z těchto hodinek nesednou, v Helvetia je můžete do 90 dnů vyměnit.

Vrána k vráně sedá

Výraz švýcarské dokonalosti? Hodinky Tissot. Věhlasné náramkové hodinky z městečka Le Locle nabízí specifickou eleganci, která však není její jediný hlavní atribut

Výrobce strojků ze země helvétského kříže produkuje modely minimalistické i výstřední a jejich společným jmenovatelem je i nekompromisní úroveň designu, materiálů a funkcí. Také zde proto došlo k perfektnímu snoubení s tonalitou barvy Tiffany blue.

Hodinky Tissot na ruce

Tissot PRX Quartz T137.410.11.091.01 mají průměr pouzdra 40 mm a nemusí se bát vzít je na ruku i ženy.

Pokud se – zejména pánové –nebojíte kvůli kvalitním hodinkám sáhnout hlouběji do kapsy, model Tissot PRX Powermatic 80 T137.407.11.351.00 vás bohatě odmění. Mechanické hodinky s automatickým nátahem disponují rezervou chodu 80 hodin v plném nátahu.

Mechaniku tohoto úžasného stroje můžete vidět zezadu hodinek díky průhlednému dýnku. Hodinky splňují základní parametry všestranných odolných hodinek, a sice vodotěsnost 100 m a safírové sklo. Číselník v barvě Tiffany blue je pak pověstnou třešničkou na dortu. 

Hodinky Tissot PRX na ruce

Hodinky Tissot PRX mají mechanický strojek s automatickým nátahem, rezerva chodu je 80 hodin.

Další model představují pánské hodinky Tissot PRX Quartz T137.410.11.091.01, které nabízí pohon na baterii. I tento slušivý číselník kryje safírové sklo. Oko znalce zaujme vystouplá leštěná luneta, která společně s barvou číselníku posouvá luxusní vzhled na další úroveň. S průměrem 40 mm výborně padnou téměř každému zápěstí. 

Pospíchejte pomalu

Festina znamená “spěch”, a pospíchat můžete i pomalu. To když si budete vybírat ze dvou modelů španělského výrobce, který také našel zálibu v barvě Tiffany blue. Mít skvělé hodinky za nízkou cenu ovšem není v případě značky Festina vůbec oxymoron. 

Krásné dámské hodinky Festina Mademoiselle 16716/4 padnou jako ulité na ruku každé ženy, která ví, co je vkus. Hodinky jsou vyrobeny z ušlechtilé oceli a průměr pouzdra 36 mm je řadí mezi středně velké modely pro dámy. Tyrkysový číselník nabízí kromě klasického času i datum, den v týdnu a indikaci času ve 24hodinovém formátu. 

Pohled na číselník Festina Mademoiselle 167164

Hodinky Festina Mademoiselle 16716 se vyrábějí ve více barvách, ale v barvě Tiffany je momentálně nejvíce trendy.

V Helvetia je pořídíte s prodlouženou zárukou 5 let, s možností výměny do 90 dnů a 5 lety na výměnu baterie zdarma.

Toužíte po něčem výraznějším? Pak na vás Festina pamatuje se svým modelem, jímž jsou hodinky Boyfriend 20622/D. Nenechte se ale mýlit názvem. Neznamená, že by byl tento užitečný šperk pro pány, nýbrž to, že se stanou dobrým přítelem dámy, která si je jako elegantní součást šatníku pořídí. 

Model, s nímž lze vyrazit do města i kanceláře dostanete v olomoucké prodejně a v e-shopu s těmito bonusy:

  • prodloužená záruka 5 let,
  • 5 let na výměnu baterie zdarma,
  • možnost výměny do 190 dní,
  • zkrácení řemínku zdarma,
  • doprava zdarma.

Hodinky Festina Boyfriend na ruce

Náramek u hodinek Festina Boyfriend vám zkrátíme na míru, aby hodinky skvěle seděly. 

Bez nadsázky jedinečná

Tiffany blue je fenomenální barva. Pokud v této barvě něco dostáváte, buďte si jisti, že do vašich rukou míří věc skutečně výjimečná. Pokud chcete někoho obdarovat, platí to stejně tak. 

Sáhněte po některém modelu hodinek značky Tissot, Festina nebo Casio a vyberte to, co padne nejvíc. Na Vánoce, kdykoli během roku, pro sebe nebo jako hodnotný dar pro nejbližší.