Hrajete golf? Garmin Approach S70 vylepší váš handicap.

Golf je poměrně náročný sport, který vyžaduje pilný trénink, než budete moci odpalovat jamky na první dobrou. Kromě zkušeného trenéra se hodí také užitečný pomocník, který vám pomůže vylepšit váš handicap snadno a rychle – tím jsou hodinky Garmin Approach S70. Garmin se na sportovní hodinky zaměřuje dlouhodobě, přičemž golf je v jeho hledáčku hned u několika různých modelů. Approach S70 přináší nejen všechny oblíbené chytré funkce od Garminu, ale obohacují je o golfovou vrstvu, kterou ocení nadšení amatéři i ostřílení profesionálové.

Approach®-S70---47-mm

Na standardní obrazovce hodinek Garmin Approach S70 při golfu jsou vlevo vzdálenosti, vpravo přehled jamek a nahoře je vzdálenost předchozího odpalu. Zobrazení jamek bylo oproti modelu S62 výrazně přepracováno k lepšímu.

Lepší display

Approach S70 jsou nástupcem modelu Garmin S62, a ve srovnání s ním mají výrazně lepší dotykový displej typu AMOLED. Má nejen perfektní podání černé barvy, ale také špičkový kontrast a sytost barev. Displej je jasně vidět i za slunečného počasí a už se nemusí stydět před Garmin MARQ Golfer, jako tomu bylo doposud.

S70 je první model hodinek pro golfisty, které Garmin nabízí ve dvou velikostech pouzdra: 47 mm a 42 mm, s displejem 1,4” resp. 1,2”. Novinkou je širší možnost úpravy ciferníků, u kterých si můžete ladit barvy.

Samozřejmostí jsou všechny známé funkce od Garminu, jako je voděodolnost 5 BAR, možnost bezkontaktního placení skrze Garmin Pay, měření srdečního tepu, pulzní oxymetr, hlídání pitného režimu, monitoring spánku, sledování celkového stavu organismu, podpora chytrých oznámení či až 21 dní výdrže na baterii v režimu chytrých hodinek.

Tělo těchto golfových hodinek má odlehčenou konstrukci, kterou doplňuje keramická luneta a trojice povedených barevných kombinací. Díky softwaru od Garminu zvládají hodinky i měření klasických sportů, takže nejste omezení jen na golf.

Approach®-S70---42-mm

Na obrázku vlevo jsou na obrazovce údaje o počasí. Za zmínku stojí, že aby se zobrazovaly údaje o větru, musí být aktivní propojení s aplikací Garmin Golf, takže čas od času je vhodné ji v telefonu otevřít, aby se udrželo spojení.

Funkce pro golfisty

V golfu Garmin Approach S70 excelují. Hodinky obsahují více než 43 tisíc map golfových hřišť CourseView z celého světa s pravidelnou bezplatnou aktualizací, umí vám poradit s volbou správné hole na základě větru, nadmořské výšky, údajů o švihu a dalších ukazatelů, přičemž nechybí ani bodový graf rozptylu ran, který ukáže, jaké překážky vás při hře danou holí budou ohrožovat.

Samozřejmostí je také vylepšené sledování skutečné vzdálenosti odpalu Playslike, data o přesné členitosti jednotlivých greenů nebo nástroj AutoShot, který analyzuje hru a zaznamenává délku ran. Tu lze využít také v kombinaci se senzory Approach CT10 pro sledování holí. Třešničkou na dortu je funkce pinpointer, která zobrazuje směr k vlajce, překážky na hřišti, vzdálenosti ke greenu či podrobné statistiky o vaší hře.

Hodinky reagují velmi rychle a klepnutím na přehled jamek si je můžete přiblížit a získat vzdálenost k libovolnému místu na jamce. Na pravé straně ciferníku hodinek můžete táhnout prstem nahoru a dolů pro přiblížení a oddálení.

Skvělá funkce je virtuální caddie. Využívá údaje o vašich úderech z předchozích kol společně s informacemi o převýšení, síle a směru větru nebo rozvržení jamky a na základě toho vybere optimální hůl a cíl pro příští úder. 

Hodinky využívají špičkovou golfovou aplikaci Garmin Golf a pokud použijete monitor odpalu Garmin Approach R10, všechny metriky najdete v aplikaci.

Garmin Approach® R10 010-02356-01

Garmin Approach S70 jsou tím nejlepším pomocníkem, který ocení každý golfista. Pokud chcete posunout vaši hru na další úroveň, nebo jen mít o chlup lepší přehled, tyto chytré hodinky vás rozhodně nenechají ve štychu. Ačkoli si hru můžete užít i jen tak sami či s přáteli, s chytrými hodinkami Garmin Approach S70 na ruce bude váš zážitek z greenu o poznání intenzivnější a kvalitnější.