Nejoblíbenější dámské hodinky Longines

Švýcarská značka Longines je už dekády symbolem hodinářské kvality a dostupného luxusu. Mít na svém zápěstí kvalitní hodinářskou práci z područí Alp by totiž nemělo být vyhrazeno jen pro horních deset tisíc, ostatně právo na elegantní hodinky má každá žena. Nejen díky přístupu Longines jsou jejich modely oblíbené také v našem hodinářství a vždy jsme rádi, když můžeme ženám doporučit kvalitní hodinky. Těch máme v nabídce poměrně hodně, avšak některé z nich jsou stálice, nad kterými při výběru neváháme ani sekundu. Které modely Longines si u nás dámy nejvíce oblíbily?

Longines Conquest Classic L2.386.4.88.6

Už na první pohled je jasné, že model Conquest Classic L2.386.4.88.6 od Longines není úplně obyčejný model. Každého jistě zaujme neobvyklý perleťový vzhled číselníku, jenž doplňují diamantové indexy a dohromady vytvářejí až tajemný a magický vzhled, na který se nebudete moci vynadívat. Průměr ocelového pouzdra je sympatických 34 milimetrů, nechybí ani safírové sklíčko či voděodolnost 50 metrů a o spolehlivý pohon se stará quartzový strojek. Pakliže hledáte hodinky, které na sebe nepoutají zbytečnou pozornost, ale přesto můžete jejich krásu obdivovat, s Longines Conquest Classic L2.386.4.88.6 rozhodně nešlápnete vedle.

Longines Conquest L3.377.4.58.6

Jednoduchost a decentní sportovní vzhled. To jsou ve stručnosti Longines Conquest L3.377.4.58.6, které kombinují simplistický číselník krytý safírovým sklíčkem a poctivé ocelové pouzdro o průměru 34 milimetrů. Longines na tomto modelu dokazuje, že sportovní hodinky nemusí být masivní a výrazné, což potvrzuje i voděodolnost 300 metrů, kterou byste zde pravděpodobně na první pohled nečekali. Quartzový strojek se stará o přesný chod, který rozhodně přijde u sportovních hodinek vhod. Jestli rády vyrazíte třeba na bazén, ale zároveň nechcete mít na zápěstí ryze sportovní hodinky, toto je pro vás ta pravá volba.

Longines Elegant Collection L4.310.5.87.7

Být šik za všech okolností je něco, po čem jistě touží každá žena. Významným pomocníkem mohou být hodinky Longines Elegant Collection L4.310.5.87.7, jejichž pouzdro o průměru 29 milimetrů je vyrobeno z oceli, avšak pyšní se povrchovou úpravou s 18 karátovým růžovým zlacením. Číselník je krytý safírovým sklíčkem a místo indexů najdete 13 briliantů VS-SI o celkové váze 0,029 karátů. Dámy jistě ocení také jemný tah s motýlkovou sponou a vodotěsností do 30 metrů, která hodinky ochrání před mírným deštěm. O precizní chod hodinek se stará mechanický strojek s automatickým nátahem L592 s rezervou chodu 45 hodin, přičemž jeho fungování můžete sledovat skrze průhledné dýnko. Na nedostatek elegance si s hodinkami Longines Elegant Collection L4.310.5.87.7 rozhodně nebudete moci stěžovat.

Longines La Grande Classique de Longines L4.512.1.57.7

Synonymem pro kvalitu a špičkový vzhled jsou bezesporu hodinky Longines La Grande Classique de Longines L4.512.1.57.7. Ty sází na ocelové pouzdro o průměru 29 milimetrů a tloušťce pouhých 4,5 milimetrů v barvách stříbra a růžového zlata, ke kterému je minimalisticky připojen článkový náramek. Černému číselníku dominují indexy osazené 12 diamanty Top Wesselton VS-SI. Zmínit musíme také safírové sklíčko, voděodolnost do 30 metrů a spolehlivý quartzový strojek, který vás nenechá ve štychu. Není divu, že La Grande Classique de Longines L4.512.1.57.7 od Longines patří mezi stálice naší nabídky a jeden z nejpopulárnějších modelů – patrně neexistuje žena, které by tyto hodinky neslušely.

Longines Master Collection L2.357.4.87.2

Výběr pěti nejoblíbenějších dámských modelů Longines uzavírá Master Collection L2.357.4.87.2. Ačkoli se může zdát, že na pouzdru z ušlechtilé oceli o průměru 34 milimetrů není nic převratného, pohled na perleťový číselník krytý safírovým sklíčkem vás vyvede z omylu. Indexy jsou totiž posázeny 12 diamanty, které hodinkám dodávají styl, stejně jako datumovka jim dodává funkčnost navíc. Vhod přijde také voděodolnost do 30 metrů, která uchrání hodinky před slabším deštěm. Velkou předností je manuální strojek s automatickým nátahem ETA A31.L11 se 72hodinovou rezervou chodu a také červený kožený řemínek, který perfektně podtrhne váš styl a nenechá vás zapadnout v davu. Jestli hledáte bezkonkurenční švýcarskou kvalitu, Longines Master Collection L2.357.4.87.2 jsou pro vás to pravé.