Nejnovější a nejmenší inteligentní hodinky Garmin

Garmin přišel s novinkou, kterou chce vyhovět všem ženám, které dbají na módu. Hodinky Garmin Lily vás zaujmou svým vzhledem a malým průměrem pouzdra.

O malých, stylových inteligentních hodinkách toho lze říci hodně - a ze všeho nejviditelnější je, že nevypadají jako chytré hodinky. Od samého začátku byla Lily ™ šitá na míru, aby vypadala jako klasický doplněk, ale fungovala jako moderní nositelná elektronika.

hero

Před samotným návrhem hodinek se dělala analýza, jak by si ženy představovaly módní hodinky tohoto typu. Těmto představám dodali průmysloví designéři společnosti Garmin vše potřebné, aby elegantní hodinky připomínaly šperky. Ale aby zároveň zůstaly na špičce v oboru s monitorováním zdraví, inteligentními oznámeními a dalšími.

Ve videu níže si můžete poslechnout od designových, produktových a marketingových týmů ve společnosti Garmin co se stalo při tvorbě hodinek Garmin Lily, od vzorníků vzorků až po hardware, který drží vše pohromadě.

 

Hodinky a pásek hodinek Lily byly navrženy pro ženy a byly vytvořeny tak, aby se vešly i na nejmenší zápěstí. Každé hodinky Lily ™ - je jich celkem šest - mají jedinečný vzorovaný číselník, který podtrhuje  jasný a snadno čitelný dotykový displej. Vzory jsou záměrně jemné, takže doplňují váš šatník, aniž by s ním konkurovaly. U tří klasických modelů Lily najdete italský kožený řemínek, který harmonizuje s jednoduchými vzory číselníků. Zatímco sportovní modely mají uklidňující vzory, které ladí s tóny jejich silikonových pásků.

Pokud se Lily cítí odlišná od našich obvyklých chytrých hodinek, je to proto, že je. Už nikdy si nemusíte vybírat mezi stylovými a technologicky nabitými inteligentními hodinkami - s Lily můžete mít opravdu všechno.

hero