Novinka Tissot: speciálka Giro d'Italia

Letošní Giro d'Italia startovalo 8. května v Turíně individuální časovkou. Cílem závodu byl v Miláně Piazza del Duomo 30. května 2021.Tissot k této příležitosti představil model Tissot Supersport Giro d'Italia 2021.

Hodinky Tissot T125.617.37.051.00 mají ocelové pouzdro s PVD úpravou o průměru 45 mm. Na víčku hodinek je vygravírovaný cyklista a nápis Giro d'Italia. Další cyklistický prvek je vidět na vteřinové ručičce, kde je model kola. Vteřinovka je kontrastní na černím číselníku. Hodinky mají základní funkce, datumovku na pozici šesté hodiny, stopky a tachymetr. Číselník hodinek je krytý safírovým sklíčkem. Jsou dodávány ve speciální dárkové krabičce, kde najdeme i náhradní řemínek. Jeden řemínek je růžovo černý, nylonovo pryžový, a druhý řemínek ke černá kůže. Hodinky pohání kalibr ETA G10.212.

Tissot byl během své slavné historie jmenován partnerem a oficiálním časoměřičem pro řadu sportů. Jízda na kole je jedním ze sportů, se kterými je Tissot nejužší. Poté, co v roce 2016 obnovil své vazby na Tour de France a Vueltu, dokončil Tissot v loňském roce Triple Crown s Giro d'Italia, čímž se stal prvním švýcarským oficiálním časoměřičem v historii tří největších cyklotur.