Nový ambasador Tissotu: cyklista Primož Roglič

Oficiální časoměřič tří největších cyklistických soutěží na světě (Tour de France, Vuelta a Giro d'Italia), Tissot oznamuje rozšíření týmu sportovních ambasadorů. Dvojnásobný vítěz Vuelta a España, finalista Tour de France 2020, Primož Roglič, je slovinský šampion právem považován za jednoho z nejlepších cyklistů na světě. Švýcarská hodinářská společnost Tissot, historicky spjatá se sportem, opět dokazuje svou oddanost výjimečným sportovcům a vášeň pro cyklistiku.

Primo_Rogli_X_Tissotvf

Tissot miluje sport, zejména cyklistiku. Oficiální časoměřič na Tour de France je od roku 1988 do roku 1991 a znovu od roku 2016. Tissot je hlavní partner Union Cycliste Internationale (UCI), sponzor Tour de Romandie a Tour de Suisse, oficiální časoměřič pro Vueltu a Giro d'Italia. V předvečer závodů Paříž - Nice (7. – 14. Března), které zahajují mezinárodní sezónu 2021, s potěšením Tissot oznamuje, že slovinský mistr v cyklistice Primož Roglič se připojuje k jeho týmu sportovních ambasadorů.

„Společnost Tissot s hrdostí vítá Primoža Rogliča jako člena svojí rodiny,“ říká generální ředitel společnosti Tissot Sylvain Dolla. "Kromě své působivé historie sportovních vítězství a vynikajících mistrovských vlastností stojí Primož Roglič za hodnotami odhodlání, týmového ducha a fair play - zdravými hodnotami, které sdílí Tissot a které nadále podporují jeho závazek k cyklistice."

Roglič (31) je cyklistický šampion. Tento sympatický mladý muž, který se narodil v bývalé Jugoslávii, zahájil svou sportovní kariéru jako skokan na lyžích. V roce 2011 se ale rozhodl vyměnit lyže za kolo a zahájit novou kariéru v cyklistice. „Je mi ctí, že jsem ambasadorem společnosti Tissot, kteří se plně věnují cyklistice,“ říká Roglič. "Měření času je podstatnou součástí mého života."