Seiko 5 Sports ve spolupráci s PEANUTS

Seiko 5 Sports, které v roce 2023 oslaví 55. výročí, spolupracuje s PEANUTS, mezinárodně oblíbenou komiksovou sérií, která se poprvé objevila v roce 1950. Hodinky s postavami z komiksu vycházejí z populárních SKX Sports Style a Field Sports Style od Seiko 5 Sport. Snoopy, nejslavnější bígl na světě, se objevuje na SRPK25 i SRPK27, na druhém jmenovaném se k němu přidal jeho nejlepší přítel Woodstock. Obrázky postaviček PEANUTS na hodinkách byly převzaty z původních kreslených postaviček v novinách. U těchto jubilejních modelů, které byly vytvořeny speciálně pro fanoušky, byl pečlivě zvážen každý designový detail.

 seiko 5 sport peanuts

Charles M. Schulz poprvé představil světu PEANUTS v roce 1950, kdy komiks debutoval v sedmi novinách. Od té doby se Charlie Brown, Snoopy a zbytek gangu PEANUTS nesmazatelně zapsali do populární kultury. 

SRPK25K1

Hodinky Seiko 5 Sports ve spolupráci s PEANUTS mají design spojený s originálním uměním. V SRPK25K1 je Snoopy surfař, který jezdí na vlnách. Surfovací prkno na číselníku má originální design Seiko 5 Sports, který hodinkám propůjčuje jedinečný design. Dýnko hodinek je zdobeno taky Snoopym na prkně a nápisem Limited edition. Hodinky SRPK27K1 zobrazují Snoopyho letícího vzduchem jako vrtulník, jeho poddajné bíglí uši slouží jako vrtule a jeho nejlepší přítel Woodstock jako pilot. Padák na dýnku pouzdra je originální design Seiko 5 Sports, který také vytváří zvláštní pocit jedinečný pro spolupráci. A nechybí ani nápis Limited edition. Oba modely hodinek mají na korunce otisk tlapky. 

SRPK27K1

Hodinky jsou dodávány ve speciální krabičce s vlastním příběhem Snoopyho. Model SRPK27K1 je vyráběn v limitované edici v počtu kusů 6500 pro celý svět a model SRPK25K1 8900 ks.